cover
PULS GRADA · stilistika

Postoje dve vrste nakita. Jedna je ona bezvremena i sentimentalno vredna, poput vereničkog prstena ili stare bakine ogrlice. Druga je pak ona promenljiva, koja se kao i garderoba, iz seozne u sezonu menja. Tako i jesen u kojoj se trenutno nalazimo sa sobom nosi niz trendova koji će vas motivisati da se igrate sa uvek inspirativnim nakitom.

Srce moje malo

Iako oblik srca zna da bude kičast kada se koristi na odeći ili u nakitu, ove jeseni mu pružite novu šansu. Isprobajte jednostavne zlatne minđuše sa kojih će visiti po jedno mini srce, kako biste postigli nežno zavodljivi izgled. Za one nešto hrabrije i spremnije na eksperimentisanje, predlog je da svoje ruke ukrase prstenom u obliku srca sa dodatkom kristalića, koji ni jednom ozbiljnom modnom oku neće promaći.

Kaleidoskopska sreća

U slučaju da ste ljubitelj boja, slobodno se opustite po tom pitanju kada se govori o nakitu. U trendu su komadi minimalističkog dizajna, ali sa mnoštvom boja, što stvara lep vizuelni balans. Okrugli kristalići podjednako će funkcionisati na delikatnom prstenju, kao i na decentnim minđušama.

Apdejtovani biseri

Biserne ogrlice i minđuše već drže visok istorijski status. Klasiku svakako treba poštovati, ali nekada i menjati. Zato priuštite sebi jedan par bisernih minđuša, ili nekog drugog komada nakita od istog materijala, kako biste u svim prilikama zablistali poput poznate filmske zvezde. Naravno da su pravi biseri skupi i retki, pa se slobodno poigravajte bižuterijom.

Viseća ekstravaganca

Da su viseće minđuše popularne nije nikakva tajna, ali zato barem postavite drugačiji odnos prema njima kada ih budete birali tokom jeseni. To znači da treba imati u vidu složenost njihove forme koja bi se sastojala od jednog dugačkog niza sličnih oblika. Da biste dodatno promenili rutinu, uvedite materijale koje niste ranije koristili, kao što su staklo ili drvo.

Autentični ukrasi za kosu

Ukrasi za kosu, prevashodno praktični, u neku ruku postali su deo nakita. Šnale i šnalice danas imaju podjednaku estetsku vrednost kao i orglice, narukvice ili prstenje. To podrazumeva da im treba posvetiti pažnju, a ne samo nasumično odabirati prvo što vam padne pod ruku. I zapravo, ako niste neki ljubitelj nakita, probajte barem da kosu ukrasite na originalan način. Na primer, glomazna jednobojna šnala podići će izgled celokupne frizure na viši nivo. A već smo gore pomenuli veštačke bisere, koji će i na običnim ukosnicama izgledati fantastično.

Povratak veštačkih dijamanata

Glamur je uvek u modi, a dijamanti su najbolji prijatelji svake devojke, čak i onda kad nisu pravi. Kristali izgledaju skupo i podesećaju na dijamante, pa pažljivo rukujte komadima nakita napravljenim od njih. Komplet u vidu narukvice sa prstenom, biće više nego efektan, a ukoliko se odlučite za viseće minđuše u obliku srca, povezaćete tri glavna trenda predviđena za ovu jesen.

collage 7 načina da začinite svoje jesenje kombinacije f335ad6ca9d2c45a87bae29efe0f4172 Stilske greške koje nas čine starijim collage Zašto je pletivo omiljeni deo jesenjih kombinacija? collage 10 komada garderobe koju muškarci treba da izbegavaju · · · · · · · · · ·