halloween-food22981
PULS GRADA · gastro

Noć veštica je praznik koji se obeležava 31. oktobra u vidu kostimiranih zabava ili tematskih večeri posvećenih gledanju horor filmova i čitanju i pripovedanju strašnih priča. Ukoliko želite da napravite žurku baš za ovo veče, biće vam potrebne ideje za prikladna jela i grickalice.

Za vreme Noći veštica svi se utrkuju ko će imati najbolji i najstrašniji kostim. Ako ste rešili da pozovete goste u svoju kuću, mogli biste ih iznenaditi zanimljivim strašnim zalogajima. Ova tematika ostavlja puno prostora za kreativnost i kombinovanje, tako da rezultati mogu biti zaista impresivni. Pogledajte neke od predloga koji vas mogu inspirisati i na dodatne izlete u kreativnost. A kada pripremite bogatu i zastrašujuću trpezu (Galerija), ne preostaje vam ništa drugo nego da pripremite i neki film, da veče bude zaista kompletno. Bacite pogled na naš filmski predlog i srećno vam kuvanje!

Zastrašujuća klopaOtvori galeriju

naslovna Ono kad voće i povrće oživi naslovna Da li je ovo najgore poslužena hrana u restoranu? BFS Beograd Belgrade Food Show: Stižu i evropski stručnjaci page-istorijske-licnosti Omiljeni obroci velikih istorijskih ličnosti · · · · ·