Destinacije za uživanje
PULS GRADA · destinacija

Ne volite putovanja koja angažuju sve grupe mišića? Odmor se upravo tako i zove, jer vi želite da ga provedete u horizontali, sa odličnim pogledom i dobrim načinima za uživanje. Ovo su najbolja mesta na svetu na kojima biste mogli da se dobro odmorite i uživate kao u rajskim vrtovima.

Havafen Fuši Rezort – Maldivi

Privatni gliser će vas prebaciti sa aerodroma, baš kao što i zaslužuje neko ko se odvaži da poseti ovo neverovatno ostrvo u Indijskom okeanu. Nakon što stignete na ovo čarobno kopno, bićete okruženi samo belim peskom, uvek čistim peškirima i nenametljivim ljudima uvek na usluzi. Luksuz u pustinji, okruženi vodom, to zaista zvuči dobro, zar ne?

Kasbah Tamadot – Maroko

Jedina stvar bolja od ležanja kraj bazena, je ležanje pored bazena sa pogledom koji oduzima dah! Na 1300 metara nadmorske visine, ali u podnožju planine Atlas, nalazi se mesto kao iz bajke. Za sve one kojima je potrebno da umire misli posmatrajući divote prirode, uz dodatne vizuelne stimulacije toplo preporučujemo horizontalu u Maroku.

Cowley Manor u Engleskoj

Zaista nema razloga da napuštate svoju sobu ukoliko vas put navede ovamo. Možete da ponesete dovoljan broj knjiga, ali se pobrinite da jedna od njih svakako bude i Gordost i predrasude, ili jednostavno organizujte romantično putovanje za dvoje, u proleće ili rano leto, kada je ovde priroda zaista vredna divljenja, engleski vrt, da i ne pominjemo…

Juvet Landscape Hotel

Na pet sati od Osla, duboko u divljini severne Norveške, nalazi se mesto koje počevši od spoljašnjeg izgleda zaista oduševljava. Sedam minimalističkih kućica u obliku kocke postavljeno je na obalama obližnje reke. Sobe su jednostavno uređene, ali za one koji vole blisko okruženje prirode i meditaciju, ovo bi mogao biti savršen prostor.

Verdura Golf Rezort na Siciliji

Ponekad i oni koji najviše vole da odmaraju osete želju da se pokrenu – tako je verovatno nastao golf! Ovaj rezort pruža usluge predivnih golf terena za one koji bi se samo malo razgibali, a nakon par zamaha, vratite se nazad u smeštaj, okušajte srecu u bazenu ili đakuzijima.

Nemrut 10 čarobnih mesta za koja niste znali da postoje Krakov Krakov: Istorija Poljske u malom U čemu je najgora svaka od zemalja Evrope Negativan indeks zemalja Evropske unije – pogledajte ko su šampioni Miroljubive zemlje najbolje za život 10 najmiroljubivijih zemalja za život · · · · ·