collage
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Pronaći idealnu frizuru uopšte nije lako. Mnoge dame isprobavaju razne varijante u nastojanju da otkriju šta je to što će najbolje pristajati njihovim crtama lica. U želji da vam olakšamo ovaj proces, danas sa vama delimo mnoštvo ideja na temu popularne bob frizure koju možete stilizovati na različite načine i uvek izgledati drugačije.

Mnoge poznate dame odabrale su baš ovu frizuru jer znaju da ona ističe ono najlepše na njihovom licu. Možete je nositi isfeniranu, razbarušenu, zalizanu, blago talasastu, sa centralnim ili razdeljkom na stranu… Kako su šiške jako poželjne ove sezone, čak i one će se savršeno uklopiti sa ovom neodoljivom frizurom koja čini da izgledate mlađe i svežije. U galeriji pogledajte kako poznate dame nose ovu frizuru i izaberite stil koji se vama najviše dopada ove jeseni.

Šarliz TeronOtvori galeriju
naslovna Ovaj spa centar pomaže novim mamama da se oslobode stresa people-2566854_960_720 Evo šta najbolje mame imaju zajedničko collage Ono kad kupujemo odeću na prazan stomak collage 5 zanosnih mirisnih nota koje ćete voleti ove jeseni · · ·