pagecover
KULTURA · fotografija

Čuveni magazin Rolling Stone je na svom veb-sajtu nesebično podelio neke od najčuvenijih fotografija izvođača popularne muzike koje su krasile njegove stranice. Izdvojili smo za vas najiniteresantnije među njima. Retko gde ćete pronaći slike ovakvog kvaliteta vaših omiljenih rok i pop zvezda.

Za njih su pre svega zaslužni fotografi kao što su Ann Leibovitz, Mark Seliger, Herb Ritts, Terry Richardson i David LaChappelle. Naravno, samo njihov talenat ne bi bio dovoljan da slike učini ikoničnim. Bilo je potrebno da i sami muzičari pokažu svoju harizmu i jedinstvenost zbog kojih su se i proslavili.

U našoj galeriji možete pogledati kako su za magazin Rolling Stone pozirali izvođači kao što su Mick Jagger, Lady Gaga, Bob Marley, Tupac, Amy Winehouse i ostale zvezde popularne muzike.

Bob MarleyOtvori galeriju
5078fb56981127.59c3cab4164a2cover Jesen na jezeru: Nova kolekcija fotografija prelepe prirode pagecover Sva lepota našeg sveta na novim nagrađenim fotografijama Vesta Tilly obučena kao muškarac Transvestiti iz prošlosti balerinapsi Mala balerina i njeni psi · · · ·