dron
KULTURA · fotografija

Definitivno je dron sledeća velika stvar kad je u pitanju snimanje videa i fotografisanje. Prvo su ovakve snimke koristile samo velike kompanije a onda je postalo mejnstrim, kao i svaka kul stvar, naravno. Čak je usledilo i takmičenje za najbolju fotografiju snimljenu dronom.

Nedavno su proglašeni pobednici trećeg po redu međunarodnog godišnjeg takmičenja za najbolju fotografiju snimljenu dronom. Na sajtu Dronestagram možete pronaći više informacija o ovom takmičenju. Kao što ćete videti u galeriji,  fotografije dronom pokazuju veliku raznolikost, od prekrasnih prirodnih krajolika do svakodnevnih gradskih prizora koji dobijaju potpuno novu perspektivu kada se posmatraju odozgo. Zanimljivi uzorci i nadrealni scenariji pojavljuju se  u ovim jedinstvenim radovima i ovde su najbolji od njih.

Najbolje fotografije dronom za 2016. godinuOtvori galeriju

iphone Fantastične fotografije pobednika iPhone konkursa Silovanje Serija fotografija koja ustaje protiv silovanja fotografija Priroda je najveći umetnik albinizam Fotografije koje skidaju stigmu sa albinizma ·