frizure
PULS GRADA · lepota

Televizijske serije su definitivno obeležile devedesete godine prošlog veka. Zaista ih je bilo mnogo i mnoge od njih su stekle kultni status. Takoreći napravile su pravu malu revoluciju, i naučile nas kako da se oblačimo, češljamo, volimo. Možda smo malo preterali, ali serije na koje mislimo uticale su na one koji su ih gledali tokom osetljivih tinejdžerskih godina, a da je tada sve moguće i sve važno, ne treba mnogo objašnjavati.

Prva asocijacija na TV serije iz devedesetih i frizuru je definitivno Jennifer Aniston koja igra Rachel u seriji Friends, jer je veliki broj žena išao sa njenom slikom kod frizera zahtevajući baš takvu frizuru. Ona je uspešan primer. Bilo je i onih frizura koje su nam sada smešne. Ali tada su bile trendi.

Činjenica je da je većina glumica tada imala dugačku kosu, prirodne boje, i da su tek potom stigli i ombre i drugi trendi trikovi. Najbolje od starih dobrih frizura iz devedesetih možete videti u našoj galeriji.

Brenda Walsh (Shannen Doherty)- Beverly hills 90210Otvori galeriju

IMG_0437-topla Koozmetik: Lepa i zdrava koža posle sunčanja ruževi Karmini koji u sebi imaju pravo cveće kaver Ženske frizure kroz vreme cover SOS lepota: Maske za lice koje spašavaju kožu od svakog problema