page-cover
PULS GRADA · moda

Dodele nagrada Američke filmske akademije su posvećene slavljenju najvećih dostignuća u kinematografiji u jednoj godini, ali kao i druge glamurozne manifestacije sličnog tipa, noć Oskara je i prava poslastica za ljubitelje mode.

Koliko god da nas zanima ko će da završi sa glavnim nagradama u rukama, na ovoj fešti, jednako smo zainteresovani i da vidimo šta su naše omiljene zvezde nosile na crvenom tepihu.

Kod muškaraca je klasičan stil uvek u trendu pa ovog puta nećemo trošiti mnogo reči na njihove odevne kombinacije. Žene, s druge strane, imaju više prostora da kroz izbor odeće iskažu svoju individualnost. One se najčešće odlučuju za haljine, a u poslednjih 15 godina smo mogli da vidimo neke zaista kreativno dizajnirane primere ovog odevnog komada.

Izdvojili smo za vas najbolje haljine sa svih dodela Oskara od 2003. do danas. Pogledajte u našoj galeriji kako su izgledale Emma Stone, Alicia Vikander, Angelina Jolie i druge velike zvezde u haljinama takvih imena iz sveta mode kao što su Dior, Valentino, Louis Vuitton

2017: Janelle Monáe u Elie Saab haljiniOtvori galeriju
www.youtube.com Style File: Lily-Rose Depp 17-12 OGLAS CITY MAGAZIN - 215x65mm - Pepe-1cover Pepe Jeans: Urbani engleski brend 1020(25) Naočare za sunce koje će biti hit ove sezone GOLF-LE-FLEUR---SLAJDER-1200-X-600-PX Tyler The Creator & Converse: Nova GOLF le FLEUR kolekcija · · · · ·