maxresdefault
U VAZDUHU · tech/web

Odavno već postoji stereotip kako su gejmeri isključivo usamljene osobe koje ne rade ništa drugo osim igranja video igara, ali to nikako nije tačno. Ovo je jedna od najprofitabilnijih industrija na svetu, koja se u međuvremenu prilagodila iskustvima za više od jednog igrača.

Danas u video igrama uživa desetine miliona ljudi i neke od najboljih igara napravljene su tako da u njima može učestvovati više od jedne osobe. U tekstu koji sledi pročitajte nešto o onima koje možete igrati zajedno sa partnerom, bilo za Dan zaljubljenih, ili nekom drugom prilikom.

Overcooked

Ovo je prava igra za proveru vašeg strpljenja i nivoa kooperacije. Veoma je brza i zahteva punu koncentraciju dok u ulozi kuvara pripremate jela i donosite ih do konobara. Nemoguće je da sve postignete sami, zato je veoma zabavno da to činite udvoje.

Mario Kart

Igre iz ovog serijala mnogi smatraju najboljim trkačkim iskustvom za više igrača. Mario Kart se može posmatrati kao grupna aktivnost, ali dovoljno će biti da samo vas dvoje učestvujete u zabavnim trkama sa raznim živopisnim likovima. Samo pazite, veoma je zarazno i napeto.

Lovers In A Dangerous Spacetime

Ova igra i ne može da se igra drugačije osim u paru, jer su tačno podeljene dužnosti sve vreme tokom njenog trajanja. Tražiće dosta truda od vas, ali uopšte nije stresna i njene vesele boje i zabavna mehanika će vas brzo osvojiti.

Portal 2

Ovde očekujte vrlo nezgodne prostorne zagonetke, koje su još teže za rešavanje u paru nego solo, ali i dvostruko zanimljivije. Oba dela ove igre osvojila su pohvale i igrača i kritičara, i to ne bez razloga, a sada je vreme da iskoristite mogućnost igranja nastavka udvoje sa partnerom. Naoružajte se strpljenjem za promenu zakona fizike i avantura može da počne.

Rayman: Origins

Igre iz ovog serijala su pravi audio-vizuelni ugođaj za čula, sa odličnom igračkom mehanikom i simpatičnim likovima i okruženjima. Zabavne su i kada ih igrate sami, ali to uvek možete učiniti zajedno i ne morate čak ni da je igrate od početka do kraja oboje, već vam se partner može usput priključiti kada vam to odgovara. Nemojte da vas izgled zavara, igra nudi dosta izazova.

Fotka 12 Preporučujemo: Zaštita za gedžete Someone-has-perfectly-placed-Steve-Buscemi-in-the-body-of-Jennifer-Lawrence-perfection-is-so-much-it-scares-5c52e2b6b4750__880 Dženifer Lorens sa licem Stiva Bušemija: Zabavno ili jezivo? Honor 10 Lite naslovna Predstavljen HONOR 10 Lite sa 24MP AI prednjom kamerom, za savršene selfije hp-gq-8jan19_b 6 video igara iz prvog tromesečja 2019. koje morate igrati · · ·