pagecoverjakne
PULS GRADA · moda

Uživamo u takozvanom miholjskom letu, ali samo da vas podsetimo – neće ni ono još dugo trajati. Uživaćemo do narednog vikenda, možda i dan ili dva preko, ali onda dolazi ono što nas najviše plaši, sezona kiša, vetrova i rasejanog raspoloženja.

Lako ćemo za neraspoloženje, jedna topla čokolada ili čaša kuvanog vina sa karanfilićem sve može da promeni, ali šta ćemo ako nam se hladnoća uvuče u kosti? Imamo li i za to leka ili makar plan?

Dok još sunce greje našu kožu, nije loše da pažljivo pretumbate svoje garderobere i proverite kako stojite sa toplim jaknama i kaputima. Ako budete čekali da zima ili jesen i zvanično dođu, mogu vas lako iznenaditi a vi onda ostajete bez najtoplijih ili najlepših komada garderobe samo zato što niste previše razmišljali.

A šta kažu modne sile? Kakvi to vetrovi trendova duvaju i odakle? Teško je reći, a ne ponavljati se, međutim, neka vam ove jeseni romantičan Pariz bude ključna modna navigacija. Možda će dugi lakovani mantil poslužiti, kaput od veštačkog krzna, malo duži i sa obaveznim printom neke opasne mačke. Crna je uvek u trendu, krzno na rukavima i reveru takođe. A za one cure koje više vole sport od elegancije, tu je i vojnički look.

Jedno je sigurno- trebalo bi da bude sjajno, glasno i puno života, da oni koji vas vide, još izdaleka budu svesni koliko ćete im sunca uneti u njihov možda tmuran jesenji dan!

Savršene jakne za jesenOtvori galeriju
cover 5 odevnih kombinacija koje bi trebalo izbegavati pagecover Margot Robbie: Modna evolucija holivudske lepotice Beosport BEOSPORT: Denim Lovers pageparovistil Poznati parovi sa najviše stila · · · ·