cover www.bestproducts.com
PULS GRADA · moda

Svi pričaju o trendovima vezanim za ženske kupaće kostime, a šta ćemo s muškom populacijom? Valjda i oni treba da se brčnu sa stilom! Kupaće gaće u vidu šorca su zgodne, jer se osim pretpostavljenog kupanja u njima možete šetati plažom i gradom, bez potrebe za presvlačenjem. Ukoliko ste više fan spido kupaćih gaćica, ne brinite jer svi saveti u produžetku apsolutno važe i za njih.

Jednobojne kupaće gaće

Prvo se pozabavite dužinom i kvalitetom materijala. Potrudite se da kupaće gaće budu što kvalitetnije i komotnije, to je ipak najvažnije, kao i da se materijal brzo suši. Ukoliko ne volite previše da eksperimentišete sa paternima i dezenima, već ste više za jednobojne varijante, to je sasvim u redu. Postoje one kupaće gaće koje deluju skoro u potpunosti kao šorcevi, što je veoma zgodno ako imate aktivnosti koje nisu isključivo vezane za kupanje. Suvišno je reći kako je plava boja najlogičniji izbor za jednobojne kupaće gaće, jer dolazi u mnogo nijansi, svima dobro pristaje, i podstiče čitavu morsku idilu. Blago melirano plava biće najbolja ukoliko se dvoumite. Sa crnim kupaćim gaćama nećete biti previše originalni, ali ako ne želite da se ističete i fokus vam je na odmoru a ne na modiranju, slobodno odaberite njih. Žuta ili roze boja je za one hrabrije ljubitelje intenzivnih boja, koji vole da slave leto u njegovom punom sjaju. Za slučaj da ste u isto vreme nostalgični i energični, jarko crvene kupaće gaće u stilu starog dobrog Baywatch-a treba da budu vaše! Bordo su za nešto ozbiljniji, čak i za elegantniji izgled na plaži, pa u njima možete produžiti i na večeru ili koktel. Koje god da izaberete, setite se da po izlasku iz mora obavezno ispraznite džepove, jer će svakako biti natopljeni vodom, sa očekivanom primesom peska, a možda i sa ponekom školjkicom.

Jednobojne kupaće gaćeOtvori galeriju

Šarene kupaće gaće

I u ovom slučaju, kvalitet i dužina su na prvom mestu, pa tek onda odabir dezena. Ne želite jednobojne kupaće gaće, a opet biste izbegli napadnu dekoraciju – onda posegnite za dvobojnim koje će u tom slučaju biti najbolje rešenje. Crno-bela je opšte popularna klasika, ali vi ipak eksperimentišite s drugim bojama. Apstraktne šare neobičnog rasporeda ostaviće dinamičan i delom ozbiljan utisak. Štrafte su generalno popularne ove sezone, pa se mogu naći i na vašim kupaćim gaćama. Kombinacije boja, debljinu i količinu pruga procenite sami, mada znajte da će vas one vertikalne vizuelno izdužiti; što je, doduše, uglavnom poželjnije. Za zabavno leto i veseo odmor tu su uvek dobrodošle i očekivane palme, manje očekivano cveće, i interesantni kaktusi, koji mogu biti duhovit dezen za kupaće gaće. Print sa ribama ili pticama izgledaće detinjasto ali i simpatično. Retro kupaće gaće na kojima je lepo pozicionirana stara fotografija plaže, mogu biti idealne za tropska putovanja i ljubitelje vintidž stila. Ako se odlučite za ove, u neku ruku ekstravagantnije varijante, gore po potrebi obucite jednobojnu majicu, kako biste izbegli opšti šareniš; naravno, bela majica je uvek najbolji odabir.

Šarene kupaće gaćeOtvori galeriju
Kendall Jenner za kampanju brenda La Perla Kendall Jenner u kampanji za La Perla donji veš Letnji modni trendovi Letnja moda: 10 trendova koji su “in” i 5 trendova koji su “out” cover Muška letnja moda idealna za plažu Modne kampanje - naslovna Najbolje modne kampanje za jesen 2017. · · · · · · ·