app
U VAZDUHU · tech/web

Kako sumiramo sve što se desilo u ovoj godini, na red su došle i aplikacije. One su nam olakšavale život i čini se da već ne možemo da zamislimo svoj dan bez njih. Sve je na klik od nas, a to nam se sviđa. Koje su to aplikacije koje su bile omiljene ove godine, proverite u nastavaku članka.

Ubedljivo jedna od najboljih aplikacija ove godine je Spotify. Definitivno je kraljica aplikacija za strimovanje muzike. Redizajn koji je urađen ove godine, kao i moderniji interfejs i jednostavnost upotrebe ovu aplikaciju kotiraju daleko ispred ostallih sa sličnom ili istom namenom.

Osim ako niste stalno u kolima, teško je da imate stalan pristup AM/FM radio stanicama. Zato i ne čudi što je jedna od omiljenih aplikacija ove godine bila NPR One. To je u osnovi prilagodljiva radio stanica koja uči šta vam se sviđa i koje teme vas zanimaju i vremenom gradi vaš lični radio.

NYT Cooking pomaže da pronađete odgovore na sva pitanja vezana za hranu. Od obroka za dvoje koji se lako sprema do pitanja šta da radite sa jabukama koje ste kupili. Tu je i ogroman broj recepata kao i mogućnost pretraživanja po vrsti jela.

WhatsApp je ove godine postao jedan od najčešće korišćenih alata za komunikaciju. Čini se da je SMS mrtav.

Očekivano, aplikacija koja je zaludela svet Pokémon Go je takođe na listi najboljih aplikacija u ovoj godini. Sećate se sigurno da je u jednom trenutku ceo svet bio zaluđen ovom aplikacijom.

Iako se aplikacija pojavila 2011. godine, totalno je zavladala svetom ove godine. Koriste je uglavnom mlađi pošto su Facebook i Twitter preuzeli njihovi roditelji. U pitanju je, pogađate Snapchat. Pomama za aplikacijom je sada potpuna, ali se smatra da ona nije doživela još svoj potpuni procvat. Potencijal joj je neverovatan.

Koju aplikaciju za razmenu poruka treba da koristite kada zaista želite da se uverite da će razgovori ostati tajni? To je Signal, šifrovana aplikacija za ćaskanje koju koriste političari širom sveta. Dakle, postoji i ovo.

Aplikacija za slanje novca Venmo je apsolutni hit među milenijalcima. Nije ni čudo što je visoko kotirana među najboljim aplikacijama ove godine.


cover Raiffeisen banka pokreće portal „Veliki ljudi.rs” Trending 2017 Samsung otkriva trendove za 2017. godinu 800x600 2 Grand kafa predstavlja Viber stikere Ctx6 cover Alcatel SHINE LITE: Da zasijate! ·