landscape-1470144077-steve-mcqueen-white-trainers
U VAZDUHU · trend

Bliži se kraj proleća, što znači da je leto odmah iza ugla. S tim u vezi, vreme je da se na najbolji način pripremite za najtoplije godišnje doba. Lepo je kupiti nove majice i bermude, ali kada je leto u pitanju, prvi prioritet bi trebalo da budu naočare za sunce.

Veliki svetski brendovi kao što su Gucci, Tom Ford i Rayban su izbacili svoje nove modele koji nagoveštavaju kakve će naočare za sunce biti u trendu ovog leta. Pogledajte na našoj listi kako izgleda 8 takvih modela.

1. Illesteva

Lagani okviri i okrugli oblik koji je sada u trendu, učiniće da se ove naočare odlično uklope uz vaše letnje odevne kombinacije.

Cena: € 155

2. Mascot

Naočare crnih ramova dobro idu uz bele majice, što je slučaj i sa ovim ekskluzivnim modelom kompanije Mascot.

Cena: € 275

3. Persol

Ovo je čuveni model naočara za sunce koje je Steve McQueen nosio u filmu Thomas Crowne Affair.

Cena: € 273

4. Walter and Herbert

Moderne, ali inspirisane modom ’50-ih, Caroll model brenda Walter and Herbert su naočare koje ćete moći da nosite u svakoj prilici.

Cena: € 275

5. Rayban

Poznati model renomiranog brenda sa okruglim staklima povezanih duplim mostom, u ovoj iteraciji dolazi sa zlatnim ramom i metalik sjajem stakla.

Cena: € 175

6. Le Specs

Za one koji više vole klasiku, Le Specs naočare crnog okvira i gotovo četvrtastih stakala su pravi izbor.

Cena: € 75

7. Tom Ford

Okrugli okvir sa duplim mostom je glavni trend kada je reč o muškim naočarima za sunce ove godine, tako da nećete pogrešiti ako pazarite ovaj model brenda Tom Ford.

Cena: € 264

8. Gucci

Ako vam je stil malko ekstravagantniji i volite da privlačite pažnju, ove naočare kompanije Gucci će biti idealne za vas.

Cena: € 258

1488004957584-kattarshian_cover Rijaliti koji želimo da gledamo shutterstock_376175107_cover Koliko je udobno kupovati iz fotelje? cover999 Helix tetovaže: Najnoviji trend na Instagramu reebok-exofit-lo-clean-r12_cover 10 najboljih patika za leto · · ·