Poznate naočare za sunce na filmu
PULS GRADA · moda

Reklame za sunčane naočare obično umeju da budu pretenciozne i nezanimljive, ali postoje i drugačiji načini reklamiranja željenog brenda, tako da to ne bude previše očigledno, ali da bude svakako efektno!

Koliko puta ste u životu nakon gledanja nekog filma pomislili kako bi vam trebale baš naočare kakve nosi glavni junak ili junakinja, pa da zaokružite svoj izgled i lični stil?

Ukoliko je vaš odgovor više od jednom, vreme je da pogledate koje su to sve naočare presudno uticale u prošlosti na modu.

Pomislite samo na Holivud i sve naočare koje su u sklopu dobrog kostima nosili glumci i glumice u poslednjih pedeset i više godina. Mislite da trendovi nastaju slučajno, ili u svemu postoji tračak planiranja i dobrog plasmana?

U šta god da verujete, možda nije zgoreg da povremeno pogledate neki od filmskih klasika koji pored mnogih stvari poznati i po sjajnim kostimima, što će reći i po sunčanim naočarima. Po nešto o junacima koje neizmerno volite možete da razumete i samo ako posmatrate kako su obučeni. U svakom slučaju, oni koje smo mi odabrali više su nego autentični, a koliko to ima veze sa naočarima koje nose, pogledajte…

Catherine Deneuve u filmu "Belle De Jour" (1967)Otvori galeriju
Letnja garderoba Omiljena garderoba poznatih dama tokom leta Slavni iz vizure Carine Roitfeld i Jeana-Paula Goudea Carine Roitfeld i Jean-Paul Goude: Slavne ličnosti prošlosti i sadašnjosti na fotografijama 1131917 Kako su starke postale deo popularne kulture Poznate dame u jednodelnim kupaćim kostimima Poznate dame u jednodelnim kupaćim kostimima · · ·