Najbolje obučeni muškarci
PULS GRADA · moda

Skoro će kraj ove 2014. godine i kao i na svakom kraju godine prave se liste najboljih i najgorih u različitim kategorijama. Te smo tako došli i do pitanja – koji je muškarac ove godine pokazao naročitu veštinu u kombinovanju modnih detalja, boja i stilova, ili drugačije rečeno – ko su najbolje obučeni muškarci u ovoj godini koja se lagano bliži svom kraju.

Zli jezici će reći da je lako obući muškarca i da ni jedan čovek neće pogrešiti ukoliko se odluči za sako i pantalone, međutim, ovi muškarci su pokazali da umeju mnogo bolje od toga. Dobre frizure, i pažljivo odabrane cipele, poigravanje bojama, i ono što je najvažnije od svega, umeće da se u skladu sa prilikom odabere i savršeni odevni komad jeste ključni razlog što su se ovi momci i muškarci našli na ovako mondenskoj top listi.

Andrew GarfieldOtvori galeriju

Julia Roberts Julia Roberts – novo lice modne kuće Givenchy Air Max 1 Sneakerboot: Vodootporne Nike patike idealne za hladno vreme Air Max 1 Sneakerboot: Vodootporne Nike patike idealne za hladno vreme Kolabs Kolabs: Mesto saradnje beogradske ulične mašte i svetske mode naslovna TUTU Handmade Hats: Nove forme unikatnih šešira ·