z
PULS GRADA · sport&rekreacija

Kada je u pitanju sport, sportisti nisu samo uzori na terenu. I njihovo ponašanje i oblačenje se gleda, prate se njihovi intervjui, jednom rečju- sve je važno u formiranju konačnog utiska o tome kakav je neko. Jednostavno, sportisti su heroji modernog doba i stalno su pod radarom medija ali i „običnih ljudi“.

Naravno, sportisti uvek dobro izgledaju- ti mišići i lepo oblikovano telo su prosto neodoljivi. A još ako imaju stila pa taj stil umeju da primene i na terenu, jasno nam je zašto su takvi momci broj jedan. Teniseri su uvek bili u modi a i diktirali su modu. Andre Agassi je nosio biciklističke i igrao u teksas šortsu, bio je poznat i po sunčanim naočarima. Arthur Ashe, prvi teniser crnac koji je osvojio Grand Slam takođe je nosio super kul naočare i bio toalno trendi, Bjorn Borg je prava modna ikona, poznat po svom stilu koliko i po svojim uspesima na terenu. Među nešto mlađima, Gael Monfils je igrač jedinstvenog autfita. Stoga ne treba da vas iznenadi što su u nekom trenutku među modnim kampanjama lica sa naslovnih strana postali sportisti. Ima još uvek tu i tipičnih manekenki i manekena, ali ako imate mogućnost da „uposlite“ nekoga ko ima savršeno telo, ko je idol mnogim mladima i ko uz to i lično uživa u trendi krpicama, zašto ne spojiti takoreći lepo i korisno!

Da, teniseri su i modne ikone, i možete pogledati u galeriji ko je sve to oblikovao modu kakvu poznajemo danas.

Andre AgassiOtvori galeriju

uz Urnebesno smešni i tačni dijagrami ku On na selfi štap ide makazama žene Kada bi muškarci i žene zamenili uloge ui Nauka je potvrdila, psi vas razumeju