Fashion week moda za muškarce
PULS GRADA · moda

Ko kaže da su samo žene usplahirene kada se na kalendaru pojavi od ranije označen datum za čuvenu Nedelju mode. Ima muškaraca koji sa jednakim žarom, baš kao i žene uzdišu na pomen nove kolekcije Tommyja Hilfigera ili novih cipela od meke kože, naravno, ručno rađenih.

Baš kao što su pojedini brendovi ostali zapamćeni u ženskim kolekcijama prikazanim tokom nedelje mode u Njujorku, Milanu, Parizu ili Londonu, isto je bilo i kada je muška moda u pitanju.

Držite palčeve, nikad se ne zna. Možda će vaš muškarac uskoro promeniti ključne odevne komade i vi ćete ga sa ponosom povesti do prvog crvenog tepiha da mu pokažete koliko je glamur zaista dobra stvar. Možda će u svoje oblačenje ubaciti samo neku ešarpu, šal ili će odlučiti da pusti bradu – ohrabrite ga! Stilizovan muškarac je i privlačan muškarac. Kao što se ni jedna žena nije rodila sa beskrajno gustim i dugim trepavicama, a ipak ih u gradu ima mnogo baš lepih, tako je i sa muškarcima – vreme je da se upoznaju sa pravilima brige o svojoj muževnosti! Pogledajte neke od najvažnijih Instagram profila kada je reč o muškoj modi:

Kadu Dantas @kadudantasOtvori galeriju
Humanitarna revija Humanitarna modna revija u Mikser Houseu Automatski nacrt Sports Illustrated Swimsuit 2015: Gola Rose Bertram u naslikanom kupaćem kostimu Chanel Chanel: Revija u kafeu Torbe inspirisane filmskom magijom Torbe inspirisane filmovima Wesa Andersona · ·