50 nijansi sive
U VAZDUHU · urban flash

Niko nije mogao da predvidi uspeh književne trilogije „50 nijansi – siva“, a slučaj sa filmom je potpuno suprotan. Trejler u trajanju od dva minuta, u kome se pojavljuju Dakota Johnson i Jamie Dornan, pregledan je više od 50 miliona puta na YouTube-u. U proteklih par nedelja, mogli smo da vidimo i niz parodija i reklamnih kampanja koje se oslanjaju na ovaj film. Izabrali smo nekoliko za koje smatramo da su najbolje parodije, inspirisane ovim bestselerom i filmskim hitom.

Ovo su najbolje parodije na 50 nijansi – siva.

1. 50 Shades of Buscemi
Za one koji su razočarani izborom Jamiea Dornana za ulogu Christiana Greya i želeli bi na njegovom mestu da vide nekog drugog… Steve Buschemi bi bio svakako zanimljiv izbor.

2. Trojan Fifty Shades of Real Pleasure
Kompania Trojan koja proizvodi kondome napravila je reklamu, koristeći film u promotivne svrhe. Krajnji rezultat je sve samo ne seksi.

3. Fifty Shades of Grey – Elevator Scene by Audi (2015 ) Vanessa Bayer
Komičarka Vanessa Bayer snimila je čuvenu scenu zavođenja u liftu za potrebe reklame za Audi. Ko bi rekao da bičevi i kuglice prodaju automobile?

4. Fifty Shades of Grey – Lego
Lego film je bio hit, a 50 nijansi – siva je na putu da to postane. Kakva kombinacija!

Dylan i Baez 10 najpoznatijih parova kreativaca paparaco Garderoba koja kvari paparaco fotke Parovi sa istim frizurama Parovi sa istim frizurama Samo za inteligentne Ilustracije koje će razumeti samo inteligentni ·