affection-1853532_1280
U VAZDUHU · urban flash

Poljubac ima najveći značaj kad je prvi, ali to ne znači da se njegova uloga umanjuje kako vreme prolazi. On može biti znak pažnje u pravom trenutku, ali i dobar uvod u seksualni susret.

Što smo stariji, poljubac nekako može pasti u drugi plan u iščekivanju seksa i intime. Međutim, poljubac može biti najbolja predigra ako se obavi kako treba. Zbog ogromnog broja nervnih završetaka koji se nalaze u ustima i na usnama, prijatan osećaj tokom poljupca je veoma stimulativan. Ovo su neki od zanimljivijih položaja za poljubac.

Jedno pored drugog

Sedite jedno do drugog na klupi ili krevetu, okrenite se jedno prema drugom i polako približite do poljupca. Ova poza je ujedno nevina i potencijalno uvod u nešto ozbiljnije i intimnije.

Nežno u vrat

„Šljiva“ je obično popularna među mlađom populacijom, ali generalno nije toliko zabavna. Ona gađa pravu oblast, jer poljupcem pa čak i nežnim grickanjem vrata ispod ušiju dolazi do stimulacija erogenih zona u vratu.

Žena odozgo

Muški partner je na krevetu, a žena ga opkorači i poljubi odozgo. Ovaj položaj je sam po sebi veoma seksualan, a poljubac je odlična predigra za sve što bi moglo da usledi.

„Moram da te imam“

Strastveno, brzo i prepuno energije, a odigrava se ili uz zid, na radnom stolu ili zajedničkim padanjem na krevet. Pravi je poljubac za spontanost sa potencijalom za iznenađenje, jer se ne zna gde će ruke ići za to vreme.

Spajdermen

Neko je na krevetu a neko odozgo, ali ste okrenuti na suprotne strane. Daje osećaj kontrole tokom poljupca, ali ostavlja mesto mašti i dostupne ostale delove tela.

Jedna usna

Obema usnama poljubite samo donju usnu partnera, a možete i nežno da je liznete ili gricnete. Ovo je pravi erotski postupak nakon koga će partner sigurno poželeti još.

photo-1517898717281-8e4385a41802 Šta nam se sve vrzma po glavi kada smo u krevetu sa partnerom 289207bf4b64bc7f78c0649b1439c0b1_800_420 Kako da ostvarite bolju komunikaciju sa partnerom saveti naslovna Ovo svi treba da znaju o preživljavanju peaceful_woman_repeating_a_mantra_728 Idealna mantra za vaš horoskopski znak · · · · ·