Najbolje prodavnice slatkiša na svetu
PULS GRADA · dizajn

Nema tog problema koji slatkiš ne može momentalno da reši. Istina je da su nam od malena govorili da su bombone štetne za naše zube, da će karijes pokvariti naš blistav osmeh, ali zar ponekad nije bolje rizikovati? U svetu postoji mnogo prodavnica slatkiša, ali samo one najbolje dospele su na našu listu – pogledajte…

1. Happy Pills, Barselona

Zamišljena kao malena apoteka u kojoj umesto lekova možete da kupite slatkiše iz snova. Važno je samo da znate kakve tegobe imate da bi vam ovi slatkiši otklonili sve muke – od ljubavnih problema, preko loše frizure do idealnih čokoladica koje valja konzumirati nakon seksa.

2. Dylan’s Candy Bar, Njujork

Idealno mesto da posetite ovu prodavnicu je recimo sredina jula. Važno je da bude sunčano i toplo, kako biste mogli u potpunosti da uživate u čarobnim bojama kojima prostor obiluje. Ako se pitate ko je napravio ovako neverovatno mesto odgovor glasi – Dylan Lauren, ćerka Ralpha Laurena.

3. SugarSin, London

Magičan prostor enterijera sasvim je u skladu sa magijom slatkiša koje prodaju. Ovde možete naći veliki broj retkih skandinavskih poslastica, kao i onih bez glutena i aditiva pa je radnja u poslednje vreme izuzetno popularna. Vegani i oni koji vole ručno pravljene slatkiše mogu da se upute u pravcu SugarSin-a!

4. À la Mère de Famille, Pariz

Nema mesta kao što je ovo, jer u pitanju je brend koji slatkiše pravi od 1761. godine. Kod njih možete pronaći tradicionalne zele bombone, ali i čokoladu punjenu narandžom ili višnjama! Vrhunac predstavljaju pakovanja, jer nigde na svetu nećete videti takvu maštovitost i različitost kada se pakuje karamela u odnosu na, recimo, štanglice čokolade.

5. The Candy Room, Melburn

U Australiji je ova radnja koja svoje posetioce šokira minimalizmom uređenja prostora, a velikom ponudom slatkiša koji kontrastiraju takvom enterijeru. Kao da ste zakoračili u neki neobičan svet iz priče o Alisi u zemlji čuda ili pak nekoj drugoj slikovnici ili bojanki, namenjenoj prvenstveno deci!

Eksplicitne anti kampanje protiv Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Posteri koji apeluju na sponzore da se povuku sa Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Najluksuzniji avion na svetu Najluksuzniji avion na svetu Šarena pakovanja kafe Dark Matter – najbolje pakovane kafe na svetu 3D naočare „Biz Eyes“ – neobične 3D naočare ·