02-hair-color-transformations-2018
PULS GRADA · lepota

Poznate dame vole transformacije, te se često odlučuju za promenu frizure. Nekada je nova frizura podstaknuta novom ulogom ili albumom, a nekada čistom željom za svežijim i drugačijim izgledom. Šiške, bob, te platinasto plava kosa obeležile su ovu godinu u svetu poznatih dama, a mi vam u nastavku donosimo neke od njihovih najlepših transformacija.

Ova godina možda je bila i najuzbudljivija po pitanju promena frizure među poznatim damama. Setite se samo platinastih uvojaka Kajli Džener ili ružičastog boba Hejli Biber. Za razliku od njih, Blejk Lajvli i Bijonse su iz plavuša prešle u red brinete. Ništa manje zanimljive nisu bile ni kesten, bakarne i crvenkaste nijanse, što smo najbolje mogli da vidimo na primeru En Hatavej i Zendeje. Sudeći po fotografijama, upravo ove raskošne crvene nijanse biće glavni beauty hit naredne godine.

Do tada, prelistajte našu galeriju i sami prosudite da li su poznate dame lepše sa starom ili novom frizurom. Možda vas baš neka od njih inspiriše za novi izgled u Novoj godini.

En HatavejOtvori galeriju

collage 8 trendova za ulepšavanje koji su srušili internet 2018. Loreal karmin Crveni karmini postoje u 285 nijansi – Odaberi pravu za sebe page-cover-crystal-derma Personalizovana kozmetika – šta je to? home-1542728639 7 trikova koji će sačuvati vašu frizuru po lošem vremenu · · ·