page-cover-bafta
PULS GRADA · moda

Dok je vikend u svetu šoubiznisa u SAD prošao u znaku dodele Gremi muzičkih nagrada, holivudske zvezde su skoknule preko bare da budu deo filmske fešte u Londonu gde su učestvovale na ceremoniji dodele priznanja Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti.

Kao i u slučaju drugih svečanosti ovog tipa, javnost je jednako zainteresovana da sazna ko je pokupio najviše nagrada ove večeri, kao i da čuje poslednje tračeve o poznatim ličnostima. Mi kao modni sladokusci smo, naravno, fokusirani na crveni tepih.

Moramo priznati da smo ovog puta imali i te kako šta da vidimo. Margo Robi se prošetala u za nju nekarakteristično ekstravagantnoj kreaciji Chanel-a, dok je Ketrin, vojvotkinja od Kembridža pokazala eleganciju kakva dolikuje jednom članu engleske kraljevske porodice. Blistale su još i Rejčel Vajs, Irina Šajk, Tendi Njuton i druge dame iz sveta filma, a kako su sve one izgledale na dodeli BAFTA nagrada, možete pogledati u našoj galeriji.

Irina ŠajkOtvori galeriju
BeFunky-collage (12) Moda ’70-ih je ponovo u trendu naslovna Modne piste: Ko nosi visoke štikle, nisko pada BeFunky-collage (2) Stajlinzi poznatih dama koje ćemo rado kopirati ovog proleća cover „Gucci“ muči, „Cavalli“ navali · · · ·