Fashion week
PULS GRADA · moda

Više nije nikakva tajna da je Njujorška nedelja mode sudeći prema prvim utiscima modne kritike počela vrlo slabo, i da su oni kojima je dato to uvaženo mesto da procene šta ćemo nositi naredne sezone, nisu previše raspoloženi da komentarišu čime su se sve to razočarali. Najbolje bi bilo da sami procenite hoćete li se narednog proleća oblačiti prema unapred plasiranim stilovima, ili ćete, što je uvek plus, u mnoštvu novih stvari ostati pomalo dosledni i ličnim afinitetima.

Kao što je to i očekivano svaka modna kuća je pratila svoje instinkte, i moglo bi se reći da je zaštitni znak naredne proleće/leto 2015. sezone – jednostavnost i svedenost. Retki su iznenadili bogatstvom dezena i boja, i uglavnom se preporuke svode na jednobojne kombinacije, sitne detalje (torba, lančić, naočare za sunce), veoma slabu do gotovo nikakve šminke, koja varira u zavisnosti od doba dana – od korektora, do senke i sjaja ili karmina boje lavande ili svetlo roze do boje mesa. Crveni karmin se najčešće kombinuje kada su haljina i propratni detalji neupadljivi. Potencira se udobnost, jednostavni krojevi, niska potpetica i pastelne boje ili kombinacije: crno-belo, crveno-crno i slično.

Calvin Klein - jednostavno u dve bojeOtvori galeriju
Scarlett Johansson Kako je napredovao stil Scarlett Johansson H&M H&M obeležava deceniju saradnje sa poznatim dizajnerima Tommy Hilfiger 2015. Tommy Hilfiger – Rolling Stones kao inspiracija za prolećnu kolekciju Daria Werbowy Trendovi za predstojeću jesen · · · ·