seks
KULTURA · film/TV

Televizijski seks nije ništa strano, bar ne u ovom veku. Ponekad nas čude serije u kojima nema seksa. A to su obično komedijice od pola sata koje idu u nekom sumanutom terminu i otkupljene su verovatno za dinar. One serije koje zaista pratimo između ostalog i gledamo da vidimo ko će sa kim da se probudi u krevetu. Istina je.

Nekada nas više interesuje ko je sa kim nego ko je ubica. I strastveno navijamo da vidimo malo akcije između neko dvoje ili troje ili više njih. I onda smo u stanju da epizodu gledamo i nekoliko puta ukoliko je scena seksa bila dobra. Jer, teško je napraviti dobru seksi scenu. Zaista uverljivu, realnu, strastvenu. Ponekad moramo dugo da čekamo do scene koju željno iščekujemo. Jedna od takvih je ona iz serije Dexter.

Čekalo se i najzad se desilo. Partneri u zločinu postaju i partneri u krevetu, možda je kliše ali ovo savatavanje (i više od toga) je baš bilo vrelo.
Kad smo već kod stereotipnih momenata,odnos učenik-profesorka je uvek među onim scenama seksa koje nekako izbiju u prvi plan. Jedna od najboljih je iz serije Shameless (američka verzija).

Lip je zaista pokazao odlučnost i umeće. Jeste jedna od najboljih televizijskih scena seksa snimljena u poslednje vreme.
Serija Girls je pomerila mnoge tabue kad je u pitanju seks i seksualnost. Dvoje koji su bili seksualno slobodni u seriji su u četvrtoj sezoni postali momak i devojka i imali ludački seks.

Adam i Jessa i role-play seks koji se završava neverovatnim orgazmom. Sigurno je da ovo dvoje bar u krevetu znaju šta rade, ako ne u životu.

Gde bi bio TV seks bez serije Sex and the City?

Preljubnički seks Carrie i Zverke u liftu, nešto je što su gledateljke čekale i posle prepričavale. Bravo devojko, pokazala si kako se to radi! Serija je takođe, kao i Girls skinula mnoge tabue sa ženske seksualnosti, tako da zaista imamo na čemu da budemo zahvalne.

Okej, Orange is the New Black ima taj koncept fantazije sam po sebi- toliko žena zatvorenih na jedno mestu. I bilo je tu nekoliko dobrih scena seksa. Jedna od najboljih je kad Poussey prvi put proba „makazice“.

U Transparentu imamo scenu „prstenovanja“ u kadi.

Maura i Shelly u veoma zanimljivoj sceni seksa, definitivno puritanci ne treba da gledaju ovu seriju.

True Blood je serija u kojoj su svi spavali sa svima. I scene seksa su fantastične. Nego, pošto je bilo jasno da su vampiri fanstastični ljubavnici i stalno su napaljeni, malo je došlo do trke. Da li su vukodlaci bolji ljubavnici? Alcide i Rikki pokušavaju to da dokažu.

American Horror Story: Coven ima toliko dobru scenu seksa da se mora pogledati više puta. Jeziva, strastvena i uvrnuta.Cordelia i njen ritual plodnosti su zaista učinili vrelom treću sezonu.

Serija prepuna seksa i smrti, Grey’s Anatomy se takmiči za najbolju scenu televizijskog seksa u koju su uključeni Meredith i Derek. Ovog se sigurno sećate, pre nego što su postali dosadni bračni par.

Game of Thrones je svuda, ali bukvalno svuda, te i ima toliko hot scenu seksa da je to ludilo. Akter je naravno Jon Snow zajedno sa Ygritte. Podesetite se upravo te scene dok čekate sedmu sezonu.

La la Land Trejler za novi film Emme Stone i Ryana Goslinga je magičan Odred otpisanih Nabavite na vreme kartu za premijeru filma „Odred Otpisanih“ skadarlijski-kinematograf-blacksheep.rs_ (1) cover Skadarlijski kinematograf: Bioskop pod otvorenim nebom Filmski festival palić cover 23. Festival evropskog filma Palić