svadbene-fotke
KULTURA · fotografija

Fotografije sa venčanja su postale respektabilan žanr u ovoj fotografskoj branši. Više se ne gleda sa prezirom na fotografe koji ulažu svoju kreativnu energiju kako bi napravili najoriginalnije svadbene slike. Danas su oni veoma traženi, a ponekad imaju priliku i da osvoje prestižne nagrade.

Organizacija Fearless Photographers je jedan od takvih institucija koje svake godine deli priznanja fotografima najboljih svadbenih slika u prethodnom periodu. U takve fotografije spadaju tradicionalne slike sa samog venčanja, momenata pre i posle ceremonije, kao i specijalnih foto sesija sa mladencima. Novi supružnici, međutim, nisu uvek u centru pažnje pa tako preko ovih fotografija možemo da osetimo atmosferu sa venčanja, vidimo reakcije roditelja, ali i zavirimo u svet najmlađih gostiju na proslavi i saznamo kako se oni zabavljaju.

Za sve fotografije je zajedničko da ostavljaju jak utisak na posmatrača, što je bio i cilj njihovih autora. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neke od najboljih svadbenih fotografija 2018.

Najbolje svadbene fotografije u 2018.Otvori galeriju
easy-camera-hacks-how-to-improve1 Jednostavni trikovi za savršene fotografije RK_09153-Edit-cover Pogledajte susret tradicionalnog i modernog Japana na ovim fotografijama historic-photo-awards-cover Najbolje fotografije istorijskih znamenitosti u 2018. panorama-cover Najbolje panoramske fotografije 2018. · · · ·