purse-1031547_960_720
U VAZDUHU · trend

Tokom Nedelje mode u Londonu na revijama najprestižnijih modnih kuća videli smo mnoštvo predivnih torbi. Bilo je mnogo klasičnih oblika ali i neočekivanih dizajnerskih rešenja, različitih materijala i boja.

Manekenke su na pisti prošetale najnovije kreacije vodećih svetskih modnih brendova. Posetioci su imali priliku da uživaju u nezaobilaznim aksesoarima koji upotpunjuju stil svake trendseterke. Na ovogodišnjoj Nedelji mode u Londonu, predstavila se i naša modna dizajnerka Roksanda Ilinčić, čije kreacije nose Kejt Midlton, Penelope Kruz, Kejt Blanšet… Njene torbe karakteriše pravougani oblik ukrašen neobičnim detaljima. Pored Roksande, torbe su predstavili, Simone Rocha, Burberry, Ashley Williams, J.W.Anderson. Odabrali smo za vas najlepše torbe koje su se mogle videti u Lonodonu, nekima od njih se predviđa da će postati aposolutni modni hit tokom proleća, a vi ih možete pogledati u našoj galeriji.

"Burberry"Otvori galeriju
plogging.jpg.860x0_q70_crop-scale.cover Novi trend u Švedskoj: Sakupljanje đubreta tokom trčanja page_cover 5 parfema savršenih za proleće cover 10 apsurdnih situacija koje samo milenijalci razumeju 123 Modni komadi koje ćete prve nositi u 2018. · · · ·