Gucci Guilty
PULS GRADA · lepota

Mirisne note se, bez obzira na pol, određuju prema ličnom ukusu, ali i prema godišnjim dobima. Jedne se odabiraju za lagane prolećne ili tople letnje dane, a sasvim druge za hladne zimske noći. Postoji nekoliko jednostavnih pravila koja mogu da vam pomognu da odaberete odgovarajući parfem, ali ukoliko se pripremate da za predstojeće praznike odaberete neku dragu mušku osobu, ne zaboravite da i oni, bez obzira na ono što pričaju, zaista vole da na sebi imaju parfem koji će ostaviti utisak u momentu kada uđu u prostoriju. Trendi je univerzalan pojam, i nije namenjen samo ženama, na protiv, njega vole oba pola ma kako vam se to neverovatnim moglo činiti.

Ukoliko muškarci jednu mirisnu notu koriste dugo vremena, ona bi mogla da bude njihov zaštitni znak, ali to ipak ne znači da s vremena na vreme ne bi mogli da je promene i na taj način osveže ako ne garderobu ili frizuru, a ono makar utisak da su na sebi nešto promenili. Evo idealnih i veoma popularnih zimskih mirisnih nota o kojima govore i pišu mnogi modni magazini:

6. Swiss Army Eau de Toilette – Swiss Army

Negde između muške želje za dominacijom sa jedne i nežnošću sa druge strane, preporučuje se ova stara mirisna nota nastala još 1996. Odličan parfem za hladne zimske dane i noći sa dosta snega.

5. L’Eau Bleue D’Issey Pour Homme – Issey Miyake

Ovo je veoma specifičan miris i teško ga je opisati. Oni koji ga vole verni su mu godinama, ali ima dosta muškaraca koji se nikada ili retko odlučuju za ovu mirisnu notu. Prvi mirisni sloj čine sveže planinske biljke, potom se parfem razvija u citrusne nijanse koje se na koži dugo zadržavaju, i tope ženska srca svuda u vašoj blizini.

4. Devin – Aramis

Oni koji su imali priliku da se rode tokom šezdesetih ili u ’70-im sigurno se sećaju ovog parfema, koji je napravio pravi „bum“ kada se na tržištu pojavio 1977. Smatra se starim klasikom, kojem su, poput vina, godine dale na veličini i značaju. Odlična zimska mirisna nota sa dozom mistike, koju možete nositi i u rano proleće.

3. GUCCI GUILTY – GUCCI

Onima koji ne vole snažne parfeme sa dosta drvenih elemenata ovaj se parfem verovatno neće previše dopasti. Osvojio je tržište parfema čim se pojavio 2011. Od tada za njim posežu svi koji vole aromatične mirisne note. Odaberite ga za duge zimske noći, prepune socijalnih aktivnosti, od pića i večere preko odlaska u diskoteku, svi će znati ko je momak koji se oseća i izgleda dobro.

2. BURBERRY Touch

Kao suprotnost prethodnom, ovaj Burberry je namenjen muškarcima koji ne vole snažne mirise i koji žele da samo oni koji im se dovoljno približe osete svu snagu njihovog parfema. Veoma diskreta mirisna nota čini ovaj parfem lagan, ali nezaboravan. Može se nositi s kraja jeseni i tokom zime, jer iako je nežan i blag nije za leto ili proleće obzirom na zanimljiv izbor trava koje poseduje u svom sastavu.

1. Yves Saint Laurent La Nuit De L’homme

Zaista intrigantan parfem, sačinjen od mnoštva kontrasta koji u celini formiraju odličnu mirisnu notu za uspešnog i snažnog muškarca. Još 2009. godine se pojavio na tržištu i od tada je poznat u krugovima muškaraca koji bez obzira na profesiju pomeraju granice i stvaraju nova pravila. Mirisna nota koja zaista ima magijske moći.

eye-makeup-mistake Zaobiđite ove trendove Četkice Održavanje pribora za šminkanje Maybelline Baby Lips – osveženje za usne Frizure Pet frizura koje Francuskinje najviše vole ·