statue
U VAZDUHU · urban flash

Brus Li je bio jedna od najvećih borilačkih ali i filmskih zvezda svih vremena, čija smrt još uvek nije potpuno razjašnjena. Popularnost nije stekao samo potezima na velikom ekranu, već i životnim stavom i ponašanjem van njega. Moglo bi se reći da je upravo mudrost bila karakteristika zbog koje se izdvojio među brojnim njemu sličnim.

Život Brusa Lija bio je ispraćen kamerama i svakako se proslavio kao zvezda borilačkih filmova. Pored toga što je bio u neverovatnoj formi i sve što je radio na filmu je delovalo neverovatno lako, on se razlikovao i po mudrosti kojom je zračio u privatnom životu. Bio je posvećen istraživanju raznih filozofija i iz toga težio da izvuče ono najbolje. Priznao je da je za postizanje željenog cilja najbitniji pravi stav, pa tek onda sve ostalo. Evo šta je sve mudro imao da kaže.

Mudre rečenice Brusa LijaOtvori galeriju

photo-1531983412531-1f49a365ffed 5 saveta o roditeljstvu koje ne bi trebalo da slušate cover-maske Za svaku Noć veštica one se maskiraju u filmske likove jednog glumca woman-1320810_1280 Kakve veze imaju lične osobine i seksualne fantazije puzzle-3223941_1280 3 netačna mita o pamćenju · · · ·