pagecover
PULS GRADA · dizajn

„A Design Award & Competition“ je prestižno takmičenje koje svake godine dodeljuje nagrade najboljim dizajnerima na svetu. Upravo su objavljeni pobednički radovi i kao i svake godine, odlikuju se velikom inovativnošću i lepotom.

Nagrade je dobilo čak 1.200 projekata u različitim kategorijama, koje između ostalih uključuju: najbolji dizajn nameštaja, najbolji dizajn enterijera, najbolji dizajn pakovanja za hranu i još mnoge druge. Ovo takmičenje je specifično i po tome što se ne dele novčane nagrade pobednicima, već se samo skreće pažnja javnosti na njihov rad i promovišu se njihova nova kreativna rešenja u dizajnu.

U našoj galeriji možete videti neke od dizajniranih predmeta i objekata koji su osvojili nagrade, a kompletnu listu pobednika možete pogledati ovde.

foto: Yong Zhang,Ya-nan ShiOtvori galeriju
C-C-CTW Dizajnspiracija: Otvoren Coca-Cola konkurs za primenjeni dizajn Dream Light Design Dream Light Design: Nove lampe u gradu cover990 Da li su vam ovi logotipi malo čudni? 1490993226024-FotorCreated_cover Filmski posteri u minimalističkom stilu ·