Najbolji džemperi za jesen
PULS GRADA · moda

Omiljeni komad garderobe kako dani postanu kraći i hladniji sigurno je džemper. Sezona jesen/zima mnogim ljubiteljima mode može se učiniti kao nedovoljno kreativna, jer slojevito oblačenje i glomazni slojevi nisu svačiji omiljen stil, no, zahvaljujući, pre svega, brižljivim modnim kampanjama koje znaju šta znači biti u trendu, a živeti u krajevima gde ne vlada večito proleće, i ove jeseni su se pobrinuli da dame izgledaju i lepo, ali da im bude i dovoljno toplo.

Šik interpretacije klasičnih zimskih odevnih komada ponudile su modne kuće Lanvin, Topshop Unique i Isabel Marant, ali i Zara, French Conection, ASOS i mnoge druge. Ukoliko znate kako da pletete ili štrikate, na vama je da ovu sezonu obojite onim što vam najbolje stoji i onim što vam se najviše sviđa. Ako, pak, niste te sreće, i ne biste se oslonili na svoje vešte ruke, uvek možete da pronađete inspiraciju među kreacijama najboljih, a onda slične stvari kupite i upotpunite svoj jesenje7zimski garderobni odsek.

Ne zaboravite da trikotaža ne podrazumeva samo džempere, već i suknje, pantalone, tunike i haljine od vune. Kape, šalovi i drugi odevni detalji se podrazumevaju, a od boja odaberite onu koja na najreprezentativniji način prikazuje vaš odnos prema hladnoj sezoni. Siva, bela i naravno, klasična crna uvek su dobar izbor, ali i neke od intenzivnijih boja, iz takozvane hladne palete. Folklor je nekada odličan prostor za inspiraciju, tako se uvek možete poslužiti idejama o tome kakve su džempere nekada nosili ribari, ili pastiri, i tradicionalne komade pretvorite u moderne!

AltuzarraOtvori galeriju
Pet ikona srpskog filma Pet modnih ikona srpskog filma Odelo od jutra do mraka U odelu na poslu i van njega Prolećna kolekcija modne kuće Chanel Dobrodošli na let kompanije Chanel Airlines Nike Lab Paya Nike Lab: Nove lagane patike Paya · ·