GoPro
U VAZDUHU · urban flash

GoPro kamere su u 2015. godini zabeležile mnoge nezaboravne trenutke, posebno one snimane tokom ekstremnih avantura. Za one koji svoj život vide kao dosadnu rutinu u kojoj nema dovoljno uzbuđenja postoje samo dve opcije – da se priključe mnogim GoPro ekipama širom sveta, ili da pogledaju video radove koje su tokom 2015. već snimili oni koji uživaju u višku adrenalina.

Neko je ove godine prvi put seo na bicikl, ili stao na skije i već ta činjenica ga je uzbudila toliko da je srce jedva ostalo u grudima. Ima, ipak i onih, nešto hrabrijih koji su se odvažili da učine nešto što do sada nisu, ili jesu mnogo puta do sada, ali kako bi svoje uzbuđenje podelili sa svetom, stavili su GoPro kameru i sve lepo snimili.

Možda je vaša godina bila uzbudljiva kao Marilyn Monroe, ali kamere koje su zabeležile kako se zabavljaju ekstremni sportisti otišle su korak dalje od očekivanog, adrenalinskog šoka i vrtoglavice izazvane visinom. Pogledajte kako se podiže raspoloženje, zajedno sa uzbuđenjem i hormonima sreće, sve istovremeno, jer nikad se ne zna – možda biste u 2016. mogli i vi da okušate svoju adrenalinsku sreću!

Neverovatne džinovske izumrle životinje Veličina je bitna: 12 džinovskih izumrlih životinja Alex Solis je otkrio tajnu ikona pop kulture Otkriveni su tajni identiteti ikona pop kulture Pop-kulturni promašaji Idemo do dna, tuga, ti i ja: Pop-kulturni promašaji u 2015. Pogledajte kako parovi imitiraju poznate filmske poljupce Pogledajte kako parovi imitiraju poznate filmske poljupce · · · ·