ig
U VAZDUHU · društvene mreže

Instagram je prepun savršenih profila. Zaista svako može da nađe ono što ga interesuje, i svašta može da se sazna o kulturi, modi, umetnosti ili putovanjima kada nekoga zapratite na ovoj društvenoj mreži.

Instagram može dosta da olakša putovanja, dovoljno je da ukucate ključnu reč i da proverite šta sve možete da posetite, vidite ili probate kada negde odete. Zahvaljujući Instagramu možete i da steknete utisak da ste u nekoj državi čak i ukoliko tamo nikada niste bili. Ovog puta smo za vas izabrali najbolje Instagram naloge uz koje možete upoznati hranu, kulturu i prirodu Švedske.

1. @LINDA_LOMELINO
Linda Lomelino zaista osvaja svojim fotografijama. Uglavnom su vezane za hranu i recepte (kako švedske tako i iz drugih zemalja sveta). Poći će vam voda na usta od fotografija kolačića, imajte to na umu.

2. @MAGNUSFAVIKEN
Vlasnik restorana Faviken u gradu Järpen u Švedskoj svojim fotografijama predstavlja New Nordic način života. Tu je život u selima Švedske, tu su obrisi i pejzaži, ali i nova jela. Ako vas bilo šta od navedenog interesuje, znate koga da zapratite.

3. @_MIKAELAXELSSON
Česte su crno-bele fotografije arhitekture, prirode i enterijera po Švedskoj. Mirne i lepe fotografije prikazuju samo lepotu. Zaista nalog vredan praćenja. Za one koji eventualno razmišljaju o preseljenju u Švedsku ovo je pravi test, ako biste i vi sve ovako, vreme je da pakujete kofere.

4. @STOCKHOLMFOOD
Ako idete u Stokholm, uz ovaj nalog ćete saznati sve o hrani, adresama i cenama restorana u glavnom gradu Švedske. Više nego korisno. Biće teško od toliko primamljivih fotografija odabrati sledeći obrok!

5. @SWEDISHMARCUS
Minimalistički snimci gradskog života i prirode iz cele Švedske. Mnogi su pored vode. Ako želite da upoznate i urbanu i ruralnu strane ove skandinavske države, ovo je nalog za vas.

6. @VISITSWEDEN
Ako razmišljate o putovanju u Švedsku, ovaj nalog je savršeno mesto za početak istraživanja gde da odete. Nema govora o turističkim aranžmanima, ali kroz fotografije definitivno možete naći mesta koja želite da posetite. Tu su i umetničke fotografije i ulične fotografije. Ovaj nalog je prava mala oaza, ali potrebno je vremena, zato telefon i olovku u ruke, da vam ne promakne nešto stvarno dobro!

Twitter lično- Dokona popadija Twitter lično: Twitter je mrtav, živeo Twitter tw Twitter uvodi žute kartone Twitter lično Twitter lično: Avanture JeleneBre NESCAFÉ 3u1_#PraviPrijatelji_Dragan Ilić i Aleksandar Milković Sale_01 Pravi prijatelji ne čekaju „seen“ da se vide! · ·