Instagram hrana
PULS GRADA · gastro

Kada je reč o hrani, ukus je samo jedna od stvari koja je bitna. Gledamo i sastojke, i način na koji je servirana i ukus, i sve to zajedno čini zalogaj savršenim. Otkad je Instagram postao „zvezda“ društvenih mreža shvatili smo da voda može da pođe na usta i samo dok se hrana gleda. Hiljadu puta vam se to desilo, zar ne?

Nedavno je otvoren restoran gde se hrana ne jede već služi samo za fotkanje za Instagram. Poznati su i nalozi koji ocenjuju hranu u restoranu, restorani unajmljuju blogere da promovišu njihova jela na Instagramu, definitivno je fotografija ta koja zauzima visoko mesto pri ocenjivanju hrane.

Ako jedete sve, izabrali smo nekoliko naloga koje morate zapratiti.

Eatgoodforlife - 171 hiljada pratilaca

Možda nećete biti gladni pre nego što pogledate ovaj nalog, ali već nakon kojeg minuta ćete se držati za stomak. Malo ide slana hrana, malo slatkiši i ubrzo ćete zateći sebe kako kuvate piletinu u kariju i neki čokoladni kolač da se zasladite.

Cleaneatz – broj pratilaca je 263 hiljade

Nalog vode dve devojke a cilj im je zajednički- da se zdravo jede i da se vežba. Njihova hrana je prepuna boja zbog obilja voća i povrća koje koriste. Ali, tako je to kad se jede zdravo. Stoga, ovde možete naći razne bobice i vlakna ali i pileće salate i razne načine kako se pripremaju jaja.

Cafedelites . nalog prati 274 hiljade ljudi

Ako tražite Instagram nalog koji će vam pokazati vašu omiljenu hranu, na pravom ste mestu. Ovo je potpuni foodgazam za oči, stranica sadrži sve, od pice preko lazanja, čipsa do raznih kolača sa čokoladom. Pre nego što isprobate bilo koji od njenih recepata, proverite da li ste spremni za komiranje od hrane, mada, sigurno je da vredi.

Thenaughtyfork – 327 hiljada pratilaca

Ako ste na dijeti ni slučajno ne otvarajte ovaj nalog, ma ni da bacite pogled. Bićete već na putu ka prodavnici da kupite sladoled koji ćete staviti na vafle i preko toga još čokoladu, malo lešnika… Ovde ćete naći i super vegetirijansku hranu, ali nalog koketira sa svim oblicima hrane.

The-bojon-gourmet – 37 hiljada pratilaca

Ovaj Instagram profil će vam dokazati da nije samo meso ukusna hrana. Fanstastične fotografije će vam dati ideju da možete da pripremate razno povrće u rerni, a tu je i gomila poslastica koje su prelepo fotografisane.

Beautyblends- nalog prati 124 hiljade ljudi

Ako stalno jedete voće, ovo će biti vaša omiljena Instagram stanica. Palačinke sa bananom, recepti za sokove, čoklade, kolače sa karemelom i borovnicom, zaista je rajsko voće na svim fotografijama.

Ukusna hrana je apsolutno uživanje za nepce, ali super fotografije hrane su uživanje za sva čula. Možete pronaći i ideju za svoja kuvanja ili šta novo da probate u restoranu, a garant ćete i vi poželeti da fotkate hranu, Neće uspeti tako dobro, al nema veze, pojedite i uživajte, to je najbitnije.

Fresh baked bread at wooden table Ponovno otkriti hleb Radisson BLU IMG_5145 EDIT cover Gastro navigacija 005_JJ3_8772_ok2 cover 11 neobičnih restorana širom sveta 12657220_1738267089741782_3165653264883054986_o Sugar and Spice: Noviteti na meniju poznate gastro destinacije · ·