Vege hrana
PULS GRADA · gastro

Hrana nije samo „sredstvo“ preživljavanja. Bitno nam je kako izgleda, koji su sastojci nekog specijaliteta, bitan nam je ukus hrane. Za Francuze se priča da vole kada je hrana servirana tako da nahrani oči, ali nisu jedini koji uživaju u tome, mnogima je bitan način na koji je hrana servirana.

Hrana je mnogo više od samog zalogaja.Takođe, ljudi iskazuju i svoje stavove odabirajući šta jedu odnosno ne jedu…

Vegeterijanci i vegani, u ovom pregledu najboljih Instagram naloga pripremili smo ono najbolje za vas!

Lifeofavegeterian – nalog prati 54 hiljade ljudi

Lepota ovog naloga je u tome što je sve podređeno planiranju obroka i njegovoj pripremi. A obroci su organizovani kao: raj od pirinča, povrća, voća i malog dezerta. Čak i ako ste na dijeti pronaći ćete hranu za sebe.

Plantbased_pixie-nalog prati 116 000 ljudi

Blogerka veganske kuhinje ima zaista široku lepezu namirnica koje koristi u svojim obrocima. Iako je dosta fotografija takozvana hrana za grickanje, ipak su to sjajne grickalice jer je blogerka dala dobru ideju, kako voće i povrće jesti sa pečurkama, slatkim krompirom i humusom.

Loveliveraw - broj pratilaca 191 hiljada

Sirova i veganska kuhinja čiji je akcenenat na ukusnim slatkišima. Ovde ćete naći čizkejk od maline, veganski Twix i čokoladni mus. Možete naći i recept za hamburgere od crnog pasulja.

Bysaber - broj pratilaca je 414 hiljada

Kada je neko blogerka i fotografkinja istovremeno sve bude prelepo kao na ovom nalogu. Ovde su fotografije takve da poželite da ih pojedete. Kakva li je onda hrana sem što je sigurno preukusna? I čarobno dekorisana.

Ako vam je pošla voda na usta, to smo i želeli. Da vas inspirišemo na nove zalogaje, pronađemo vam nove ljude koji će vas inspirisati a sve u cilju da uvek jedete sa uživanjem. Prijatno.

Francuska kuhinja Uživanje u hrani na francuski način strawberries-1353274 Jestivo cveće: Najlepši ukras tanjira Instagram hrana Najbolji Instagram nalozi o klopi: Ogladnećete gledajući Fresh baked bread at wooden table Ponovno otkriti hleb · ·