Šminka
PULS GRADA · lepota

Sa većim budžetom lakše je napraviti dobar odabir kozmetičkih proizvoda. Međutim, i ako je ograničen možete napraviti dobar izbor i izvuči maksimum iz onoga što ste uložili. Predstavljamo vam kozmetičke proizvode koji se nalaze na mnogim listama pod epitetom najbolji, a za koje nećete morati da izdvojite puno para.

Puder

Jedan od najhvaljenijih pudera dostupnih u drogerijama je Bourjois Healthy Mix Foundation. I to sa razlogom. Postoji u varijanti za suvu i masniju kožu, pruža srednju prekrivenost i daje zdrav izgled koži, bez takozvanog efekta maske. Obogaćen je sastojcima za negu kože, pa će ne samo prekriti eventualno problematične delove, već će pomoći da se saniraju ili ih bar neće pogoršati. Odličan puder u srednjem cenovnom rangu.

Korektor

Ako pogledate Maybelline stalke u domaćim drogerijama, ovo će verovatno biti jedan od proizvoda kog najviše fali. Fit Me korektor je dovoljno lagan da se ne primećuje na licu, a tekstura je takva da će dobro prekriti nepravilnosti i tamnije delo. Ukoliko ga koristite za predeo oko očiju, daće osvežen i odmorniji izgled, pa se ovaj korektor može staviti rame uz rame sa mnogo skupljim proizvodima.

Rumenilo

Među proizvodima srednjeg cenovnog ranga nećete često na ići na pečena, ne presovana rumenila. Jedno od takvih, je Bourjois rumenilo, bestseler među proizvodima ove kompanije. Efekat koji daje ovakav tip rumenila je prirodan, ali se može nadograditi, pa je boja intenzivna koliko vi to želite. Izuzetno dugo traju, i sam proizvod i na licu, a paleta boja je prilagođena svim tipovima kože.

Maskara

Sa Max Factor maskarama je većini, bar sa naših prostora, bila prva u kozmetičkoj torbici. Vremenom se ponuda proširila, brend promenio, ali su Max Factor maskare i dalje ostale dobar proizvod u svom cenovnom rangu. 2000 Calorie je maskara kojima su mnoge žene verne već godinama, a mi preporučujemo i Masterpiece liniju, ali i Clump Defy za sve oni koji vole uredan izgled trepavica.

 

Karmin

Nanošenje karmina mnogi doživljavaju kao ritual, pa je pored samog kvaliteta proizvoda bitno i pakovanje i svi ostali, propratni elementi. Ipak, ne morate dati preveliku svotu novca da biste dobili proizvod koji odgovara ovim zahtevima. Proizvođač NYX, koji već neko vreme postoji i na našem tržištu nude ogromnu paletu boja ruževa, u različitim varijantama – tečni, mat, kremasti ili sa šljokicama. Zajedničko im je izuzetno pristupačna cena i odličan kvalitet.

Olovke

I jedan domaći brend može se pohvaliti dobrim proizvodima. Aura je oduvek imala jako dobre olovke za usne, a pre nekog vremena unapredili su svoju celokupnu liniju. Olovke za usne i dalje zaslužuju preporuku, ne samo zbog niske cene, ali i one za oči i obrve ne zaostaju. U rangu znatno skupljih stranih proizvođača.

Trend- nokti i manikir u 2015. Kakve ćemo nokte nositi tokom sezone proleće/leto 2015. Najseksi manekenke trenutno Top 10: Najpoznatije seksi manekenke No make up Nevidljiva šminka: “No make-up” izgled Sa crvenog tepiha - najlepši sa dodele Oskara Najlepši parovi na oskarovskom crvenom tepihu