Najpoznatije modne kampanje u 2014.
PULS GRADA · moda

U ovogodišnjoj statistici pred početak Nove 2015. godine, rezultati su sledeći – modnih kampanja bilo je mnogo, ali je Kendall Jenner bila glavna zvezda u čak dve. Ostale cure su se snalazile kako su znale, a modne kompanije su se dovijale kako da još jednom privuku pažnju potencijalnih kupaca. Uzimajući u obzir sve okolnosti, bila je ovo jedna solidna „fashion“ godina…

1. Swarovski & Sister by Sibling

Ellen von Unwerth iskoristila je prepoznatljivi seksipil devojaka južne Kalifornije i Sister by Sibling u svojoj šarenoj prolećnoj kampanji.

2. Prada Spring 2014

Šareno, zabavno i na momente sasvim jasno nastoji da se naruga svim manama i suludim delanjima, koja pokazujemo kao najinteligentnija bića na planeti.

3. Louis Vuitton – The Spirit of Travel

Karen Elson i Edie Campbell pošle su na čarobno safari putovanje u Južnu Afriku, u sklopu modne kampanje Petera Lindbergha.

4. Wren – First Kiss

Wren je napravio simpatičnu kampanju kroz mini eksperiment, gde bi 10 potpunih stranaca trebalo da se poljube, ovaj video je postao viral, eto koliko je stvar daleko otišla!

5. Chanel – The Colors

Crna, bela, bež, zlatna i crvena u ovom video predstavljene su kao boje koje su tokom čitavog života inspirisale Coco Chanel i koje su uticale na ono što danas u okviru te modne kuće imamo priliku da vidimo.

6. Dior – Secret Garden III

Treći nastavak serijala pod nazivom Secret Garden, ponovo je angažovao Inez i Vinoodh da urade fotografije i snimanje za ovu prolećnu kolekciju, u čarobnom Versaju, uz saundtrek grupe Depeche Mode.

7. Calvin Klein Eternity sa Christy Turlington Burns i Edom Burnsom

Verovatno vam se, ukoliko ste iskreni ljubitelj mode, već javljaju neke asocijacije na temu ove modne kuće i poznate manekenke. Niste se zbunili, Christy je zaista radila, davne 1988. kampanju za ovaj parfem, a danas je ona uz svog supruga ponovo junakinja u reklami za mirisnu notu – Eternity.

8. Vive Paris – Sonia by Sonia Rykiel

Gaëlle Mancina i Philippine Chaumont trčkaraju po Parizu u neobičnim kreacijama čuvene dizajnerke Sonie Rykiel.

9. Mango for T – Alexander Wang

Chris Kattan je prikazao svoje urnebesno lice igrajući čuvenog junaka po imenu Mango, u videu koji tokom 8 minuta ismeva svet mode i principe koji u njemu postoje.

10. Givenchy Fall 2014

Zvezde Givenchyjevih reklamnih kampanja za ovu jesen snimile su video u kojem đuskaju do besvesti…

11. Gucci Cosmetics – Stolen Moments

Ovo je prva kampanja za Charlotte Casiraghi, od kako je potpisala za Gucci Cosmetics, i postala njihovo zaštitno lice. Scenario je jednostavan, Charlotte se priprema za ljubavni sastanak, a crveni karmin u zlatnoj fotroli toliko je primamljiv da se nemojte začuditi ukoliko poželite da ovu reklamu pogledate još jednom.

12. Chanel No. 5: The One That I Want

Gisele Bündchen, je novo lice kultnog parfema Chanel No. 5, te je kao takva snimila reklamu o savremenoj ženi i njenim potrebama, u režiji Baz Luhrmanna.

Modeli koji žive Barbie lutke – oživele žrtve mode Muškarci Najgori modni trendovi za muškarce Kim i Kanye za Balmain Kim Kardashian i Kanye West su nova lica modne kuće Balmain Rename Shop Novogodišnja Moda za poneti · · · · · · ·