Berlin
KULTURA · art

Murali su neodvojiv deo identiteta Berlina. Street art je prisutan na svakom ćošku, i murali se konstantno menjaju. Neki nestaju, novi se stvaraju, neki drugi pak postaju znamenitosti grada.

Inicijativa kao što je Urban Nation „donela“ je zidovima Berlina mnogo toga korisnog, a pre svega radove brojinih svetskih umetnika, i oni su sada pravi dragulji grada. Živi zidovi Berlina čine da sam grad postane jedna velika galerija na otvorenom. Urban i autentičan, prepun mogućnosti, Berlin osvoji svakog ko iskače iz mejnstrim okvira. A i kako ne bi, kada je sve što postoji u ovom gradu podređeno umetnosti i zabavi. I to onoj urbanoj umetnosti i zabavi, a ne samo najvišim slojevima društva koji bez problema mogu da plate kako bi „obogatili“ svoju duhovnu glad. U galeriji pogledajte neke od najprepoznatljivijih murala ovog savršenog grada.

Agostino IacurciOtvori galeriju
10 slika ZIVKO GROZDANIC „10 slika“ – Izložba Živka Grozdanića EKV Reload „EKV RELOAD“ – Legendarna rok grupa na grafikama Vuka Vidora Posteri "Igre prestola" Smrt je obojena tako dobro: „Igra prestola“ na posterima Roberta M. Bola tz Besplatna tetovaža? Ovi ljudi su pristali na to ·