Novi mobilni telefoni
U VAZDUHU · tech/web

Ako vas Appleov novi iPhone SE nije impresionirao, ne očajavajte! Ima mnogo friških telefona dobrih, pametnih i takvih da zadovolje vaše svakodnevne potrebe, a da to ne znači i nužno finansijsku nadogradnju, pre svega.

Kao što je to slučaj sa novim Appleovim modelom koji nešto pojačan iPhone 5, ali pre svega u ceni proizvoda.

OnePlus X

OnePlus X je 5-inčni telefon sa dve kamere – ona na poleđini ima 13 megapiksela, a prednja 8, i smatra se pametnim telefonom u koji se zaklinju oni koji vole dobru fotografiju. Ima zaobljene ivice, i izgleda prilično luksuzno. Tekstura je pravljena od pečene keramike u oniks crnoj nijansi, pa slobodno možemo reći da je očigledno da je neko ovaj telefon pravio sa mnogo ljubavi!

Samsung S7 Edge

Ako volite da vas vaš telefon obaveštava o svemu, ovo je prava stvar za vas! Čak i kada ga stavite licem prema nadole i dalje ćete videti glatki trag svetlosti sa strane, tako da ćete uvek znati ukoliko vas neko zove, ili je u pitanju samo Facebook „like“. Ima raskošni 5,5-inčni HD ekran, što znači da u udobnosti vlastitog doma možete da uživate u gledanju filma, na primer sa osećajem kao da ste u bioskopu.

XperiaX Sony

Sa kamerom od 23 megapiksela svaki klik i svaka fotografija praktično su umetnost. Xperia X poseduje Smart Capture tehnologiju tako da poznata „zamućenja“ iz ranijih serija nisu više teskoba za korisnika. Najpametnija stvar kod ovoga telefona je svakako kamera koja poseduje Predictive Hybrid Autofocus da se odabira osoba ili predmet koja je fokus vaše fotografije, a automatski program dalje sve podešava umesto vas. Dostupan je u crnoj, beloj, limun zlatnoj i ružičasto zlatnoj varijanti!

MP01 – PUNKT

Telefon koje čuva vaše vreme i omogućava vam da mnogim podešavanjima obezbedite sebi malo mira i tišine, tako da ne može baš svako i uvek da vas nađe, a naročito ako to ne želite. Ovaj telefon naročito „voli“ pametne prečice koje omogućavaju dodavanje kontakta jednim pritiskom ili uključivanje opcije spikerfona dužim pritiskom na jedan taster.

FairPhone2

Ovaj uređaj ima 5-inčni ekran, napravljen je sa takozvanim Gorilla Glass-om, 32 GB memorijskog prostora i dvostruka SIM kartica. Brz je, jednostavan i pretpostavlja se da će ga voleti oni korisnici koji od telefona očekuju da pre svega zadrži svoje osnovne funkcije. FairPhone je gladak, a najbolje od svega jeste što su svi delovi napravljeni tako da budu pouzdani i da traju prilično dugo!

25649010742_3736329ba8_b-1000x500 Waffle: Samsung razvija novu društvenu mrežu Apple predstavništvo Šta nam to Apple sprema za 21. mart Predstavljanje Samsunga S7 u Srbiji Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji Skuter kao Segvej Skuter Zero Bel & Bel: Vozilo između Vespe i Segveja · ·