Najbolji pametni telefoni u 2015.
U VAZDUHU · tech/web

Nova godina, novi paketi i ponude u kompanijama koje prodaju mobilne telefone i pružaju različite usluge u domenu telekomunikacija. Niste zadovoljni fotografijama sa proslave Nove godine? Ne čini vam se da su vaše selfie fotografije dovoljno pohvaljene i mislite da vaš telefon ima slabu kameru – možda je vreme da nešto uradite po tom pitanju…

Možda ste očekivali da se sa pojavom pametnih telefona servisi za popravku istih zatvore, ama baš svi, jer kako je moguće da se takvo savršenstvo tehnologije ikada pokvari, ali sve je moguće. Za one kojima je telefon deo poslovne opreme i koriste ga svakodnevno činjenica da moraju imati „poslednju reč tehnike“ ni malo ne čudi. Pozeri mogu i ne moraju da sačekaju, ali poslovni ljudi moraju na vreme da se informišu i saznaju koji će im to pametni telefoni olakšati život u 2015. godini.

Mi Note

Kineski MiNote najsvežiji je borac Xiaomija, a kada ga vidite i Samsung i Apple će izgledati kao sestre ovog telefona. Što se tiče performansi: 5,7-inčni IPS, rezolucija 1080p, 3 GB RAM-a, baterija kapaciteta 3000 mAh, i kamera od 13 miliona piksela.

Lenovo P90

Lenovo nudi svojim fanovima novi model P90, koji je prvi smartphone s 64-bitnim procesorom Intel Atom i prijemnikom Intel Xmm 7260 LTE-Advanced, koji je odgovoran za prenos podataka (muzika, igrice, video) velikom brzinom. Njegovi aduti su predivne fotografije i stvarno dobra baterija.

Samsung Galaxy A7

Za sve ljubitelje Androida na policama Samsunga nalazi se smartphone Galaxy A7. Sa 5,5-inčnim ekranom, tako da zadovoljava sve one koji su se žalili kako Samsung nikada neće biti Apple. To je jedan od najtanjih Samsung mobilnih telefona i zato ga u svetu koriste mnogi.

LG G Flex 2

Jedan od prvih koji je bio predstavljen na samom početku godine jeste LG G Flex 2, a koji je naslednik starog modela G Flex. Ovaj Android poseduje zakrivljeni ekran i to ojačan posebnom plastikom, u slučaju da ste pomalo trapavi sve se da ispraviti.

BlackBerry Classic

BlackBerry je na tržište mobilnih telefona ušao sa proizvodom koji je prihvatio čitav poslovni svet, kada je pre mnogo godina stvorio telefon sa „fizičkom tastaturom“. Na putevima stare slave ova kompanija se želi vratiti na BlackBerry smartphone Classic, koji se, a kako drugačije, vraća korenima.

Samsung Galaxy A5

123 grama težak Galaxy A5 dolazi s 5-inčni (12,7 cm) Super AMOLED ekranom, Bluetooth 4.0, digitalnim foto-aparatom rezolucije 13 miliona piksela, prednjom kamerom s 5 megapiksela i autofokusom 4-core. U razdoblju selfi fotografija ljudima iz Samsunga činilo se primerenim da telefon ipak ne poseduje previše filtera stoga se ne preporučuje onima koji žele da budu „glavni“ na Instagramu.

YotaPhone 2

Ruska kompanija Yota Devices već u 2013. godini pozitivno je iznenadila i inače zasićeno tržište pametnih telefona modelom YotaPhone. Pametni telefon koji ima dva prednja ekrana, u 2015. je unapređen i sada se pojavio YotaPhone 2, s više napredne „touchscreen e-tinte“ i 5-inčni ekran s AMOLED tehnologijom.

Kee WiFi ruter KeeWiFi ruter: Internet na dodir Kada voziš, parkiraj telefon Telekom Srbija razvio Android aplikaciju „Kada voziš, parkiraj telefon!“ Toshiba Camileo X-Sports Toshiba Camileo X-Sports: Ekstremni sportista CES CES: Najbolji gedžeti prikazani na Sajmu u Las Vegasu ·