Najbolji novi parfemi
PULS GRADA · lepota

Sa stotinama novih mirisnih nota koje se pojavljuju svake sezone, kako da znate koji je onaj pravi, za vas? Prema rečima direktorke odeljka za parfeme, čuvenog brenda Sephora, Sheene Chandrane, žena bi uvek trebalo da parfem koristi kao nevidljivi poslednji modni dodatak koji na sebe stavlja pre nego što napusti dom. Prema tome, ako znate kuda ste pošle i kakav utisak želite da ostavite nije teško odabrati ni parfem…

Prava pomoć je uvek dobrodošla, a mi ćemo vam otkriti kako da najlakše odlučite koji je parfem onaj pravi. Na vama je samo da odgovorite na dva jednostavna pitanja – gde idem i kakav utisak želim da ostavim?
Ponuđene kombinacije vaših odgovora i pravih parfema za vas potražite ovde:

1. Ja sam elegantna pripadnica visokog društva

Niko od vas neće tražiti da pokažete dokaz da pripadate kraljevskoj lozi, ali ima dama, kakva je bila i Grace Kelly, koje i onda kada nemaju nikakvu vezu sa prinčevima, ostavljaju utisak plemenitog roda. Jednostavnost i elegancija najbolje idu uz mirise belog cveća, tako da su mimoza i iris prvi, ali i jasmin ili ljiljan odličan izbor.

2. Ja sam zabavna devojka koja obožava flert

Tamo gde se oseti miris slatkiša, poput karamele, šljive, marakuje ili kruške u kombinaciji sa zrnom kafe postaje prilično jasno da je neko raspoložen da upoznaje mnogo novih ljudi, sa njima koketira i glasno se smeje. Čisto da znate, i više ne lutate, kokos nije taj, ali prethodno navedene mirisne note jesu!

3. Ja sam dama koja je hrabra i moderna

U vama su prema tvrdnji poznavalaca parfema zarobljene dve osobe, jedna nežna a druga snažna, i najvažnije je da ih uvek držite u pristojnoj ravnoteži. Kako vi najčešće nosite odevne kombinacije koje se mogu smatrati androginim, preporučuju vam se mirisne kombinacije cvetno-drvenastih varijanti, poput ruže i sandalovine, ili kedra i jasmina.

4. Ja sam žena koja je izmislila glamur!

Dame koje vole da budu primećene u društvu, one koje nemaju problem da izbace rame, otkriju stomak ili nose haljinu sramno dubokog šlica, najčešće se odlučuju za parfeme koji sadrže začinsko bilje, jer baš kao što začini golicaju vaš nos, tako i one svojom pojavom golicaju čula ljudi oko sebe. Šafran, crni biber i miris kožnih cipela i tašni za njih je kao izmišljen – dovoljno jako i obavezno upečatljivo.

5. Ja sam slobodna i ne plašim se da eksperimentišem

Ako ste žena koja u svom ormanu ima više pončo komada, šešir za svaku sezonu, krzneni okovratnik, sandale iz Indije i košulju iz Čilea, nema potrebe ni da vam objašnjavamo koliko je teško napraviti mirisnu notu koja će vam odgovarati. Vi ste promenljivi kao vetar, i uglavnom veoma nezadovoljni postojećim izborom parfema na tržištu. Vašem istančanom čulu mirisa najviše prija ružičasti biber, citrusne i sveže note.

Muška verzija victoria's secret Muška verzija Victoria’s Secret anđela U prethodnih 5000 godina: Najbolji i najgori momenti u istoriji šminke U prethodnih 5000 godina: Najbolji i najgori momenti u istoriji šminkanja Ženske obline Šta je žena bez oblina David Beckham Šal na stranu: Frizura koja osvaja muške glave · ·