KV_1x1_1080x1080 Beograd
U VAZDUHU · promo

Činjenica #1: Oktobarsko žuto lišće siguran je znak da smo se vratili u svakodnevnicu ispunjenu ustaljenim obavezama i rutinom posla, škole i fakulteta – idemo u različitim pravcima, ali koristimo isti sistem javnog prevoza.

Činjenica #2: Više ljudi = više automobila = manje mesta za parking = više stresa.

Činjenica #3: Da li ste znali da je Beograd jedan od 100 najmodernijih, pametnih gradova na svetu zahvaljujući uvođenju Mastercard beskontaktnih plaćanja u javni prevoz? Ovo inovativno rešenje već neko vreme predstavlja siguran i bezbrižan način za korišćenje javnog prevoza, ali najbolji deo tek sledi, jer kompanija Mastercard nagrađuje korisnike beskontaktnih kartica i poklanja im specijalne cene karata!

O čemu se radi? Svake srede i subote sve od 17. oktobra korisnici Mastercard i Maestro beskontaktnih kartica bilo koje banke, kao i korisnici digitalnih kartica u mobilnim telefonima, umesto po regularnim tarifama, kartu za javni prevoz u Beogradu moći će da plate po promotivnim cenama od 1, 2 i 3 dinara. Drugim rečima – ako nikad niste probali najbolji domaći hleb koji se može pazariti na mladenovačkoj pijaci subotom – sada je prava prilika, jer će vas put do tamo koštati svega 3 dinara. Možda neko od vaših prijatelja ima vikendicu u Barajevu ili Sopotu? Iskoristite vikende i preostale malobrojne sunčane dane za neki piknik i umesto autom idite autobusom – ne samo da ćete iskusiti novu avanturu, već će vas put koštati svega 2 dinara. Spremni za šoping? Karta od Autokomande do Ušća će vas stajati samo 1 dinar!

Beskontaktno plaćanje Mastercard karticama u autobusu ili tramvaju je podjednako jednostavno i sigurno kao bilo koje beskontaktno plaćanje u prodavnici – potrebno je samo da prislonite karticu na donju polovinu validatora koja je obeležena simbolom za beskontaktno plaćanje i to na udaljenosti od najviše 4 centimetra, nakon čega svetlosni i zvučni signal sa validatora potvrđuju da je karta uspešno plaćena – i to je sve, spremni ste za 90-minutnu vožnju. Stoga, ako još uvek niste isprobali ovo moderno i praktično platno rešenje, krajnje je vreme da iskusite sve benefite koje ono pruža.


IMG_3572 Jazak voda u novom sjaju Mastercard i Er Srbija Mastercard donosi povoljnosti na letovima Er Srbije Replay Nova kampanja za Replay: Karate u farmerkama? Kolaž cipele viksa Collonil: O čemu mašta vaša obuća? · ·