neću napolje
U VAZDUHU · urban flash

Jedan trenutak je zajednički za sve nas. Možda ga nismo opazili kad je došao. Ili mu nismo pridavali previše značaja. Ali, u jednom trenutku smo se zaljubili u njega i počeli smo iskreno u njemu da uživamo. Pitate se – šta je to zajedničko za sve ljude?

Pa, otkrili smo lepotu ne izlaženja, odnosno, bivanja u kući i uzivanja u tome. Kada je asocijacija na petak veče postala dobar film i krevet ili knjiga, vino i muzika kod kuće umesto neka znojava žurka, verovatno većina nas ne zna. Ali, blaženstvo prilikom i same pomisli na ostanak u sobi umesto odlaska u grad, to je jedan od najboljih osećaja na svetu!

Sa ovim se slaže i glumica i umetnica Jessie Cave koja je u svojim šaljivim i divnim ilustracijama navela razloge zašto ne idemo u grad već radije ostajemo u toplom domu.

Nisam izašla jer mi je bilo zabavnije da slažem pribor za jeloOtvori galeriju

Kada reč pidžama izazove više sreće nego reč žurka, onda ste u fazi kada je kuća najbolje mesto za izlazak. U gradu je sve dosadno i poznato, pa nema potrebe cimati se da se ide napolje. Najsmešniji su izgovori zašto nećemo napolje kad nas neko pita. Ako nam je zabavnije da sređujemo pribor za jelo, nema potrebe ni da objašnjavamo zašto nećemo nikuda van sobe.

Kako mobilni telefon utiče na vaš život Kako tvoj smartfon utiče na tebe? Muhamed Ali (foto: i2.mirror.co.uk) Muhammad Ali (1942 -2016): Pamtite me (i) po rečima mojim japanski horor Horor porodica u Japanu šokira pratioce na Instagramu Klinci Neverovatni razlozi zašto deca plaču · ·