put
U VAZDUHU · tech/web

Nova godina je i vreme je da se biraju nove destinacije za putovanje. Ako imate sreće i novca, onda zaista imate mnogo izbora. A kako odlučiti gde otići? To će biti vaše slatke muke, a mi ćemo vam predstaviti sajtove i aplikacije koji će vam pomoći na putovanju.

U nastavku pogledajte ko će vam biti saveznici na putovanju ove godine.
Sygic Travel
Na karti su ucrtane sve glavne atrakcije u gradu, sve ono što morate da posetite. Broj lokacija se prilagođava u odnosu na trajanje boravka i vrstu putovanja.
travel.sygic.coM

Utrip
Ovo je lični asistent koga si oduvek želeo a nisi hteo da platiš. Ovde unesete svoj budžet i koliko su vam bitni restorani, šoping i slično, a aplikacija vam pomogne i da uštedite novac. Važno je da dobijete dnevni raspored stvoren prema ličnim potrebama.
utrip.com

TripHobo
TripHobo obezbeđuje planiranje letovanja i rezervaciju hotela, zajedno sa predlozima za dnevne izlete.
triphobo.com

Roadtrippers
U pitanju je interaktivna mapa, u okviru koje vas čekaju prirodne lepote, restorani, atrakcije, hoteli, stvari koje nisu baš uobičajene. Znači, pokrenite sopstvenu turu, izbegnite poznato i uobičajeno na putovanju.
roadtrippers.com

Google Flights
Kakva bi to bila lista najboljih sajtova i aplikacija koji mogu da vam pomognu na putovanju ako se na njoj ne nađe i Google Flights?
google.com/flights

TripIt
TripIt je svojevrsni lični asistent koji prati letove, mesta u hotelima, iznajmljuje autobuse, rezerviše restorane, te na jednom mestu imate sve ono što vam je neophodno za dobru organizaciju putovanja.
tripit.com

igrica Netflix: 8-bitna igrica s televizijskim junacima Q-Gravity-Stand Samsung uvodi novu eru kućne zabave sa QLED TV uređajima Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group Inteligentni telefon: Huawei predstavlja sledeću eru mobilnih telefona CES 2017. Samsung nagrađen za dizajn i inovacije na sajmu CES 2017. ·