collage
PULS GRADA · stilistika

Zahvaljujući prazničnoj sezoni i silnim gurmanlucima, svi smo nabacili koji kilogram viška… Ma koliko vitki bili, bogata trpeza je uzela svoj danak, te se ovih dana svojski trudimo da prikrijemo višak u nadi da se ispod zimske odeće ništa neće primetiti. Ipak, u pokušaju da zakamufliramo ono što nam se ne dopada, često pravimo grešku, te umesto vitkijeg, postižemo još deblji izgled. Kako to sprečiti, otkrijte u nastavku.

Naime, reč je o stilskim trikovima koji prave dobar sklad između proporcija tako da telo deluje vitkije. Ipak, to ne znači da ne treba da se vratite vežbanju i balansiranoj ishrani. Naprotiv! Jedino ukoliko se okrenete zdravim navikama, vaše telo vratiće se u prvobitnu formu, a vi ćete se osećati daleko lakše i lepše. No, makar tokom početnog perioda, bilo bi dobro da izbegavate uske farmerke i crno od glave do pete, već da sledite savete iskusnih stilista i modnih blogerki koje znaju kako da prikriju višak i istaknu ono najlepše na sebi. Široki džemperi nonšalantno uvučeni u pantalone šireg kroja, jednobojni kombinezoni stilizovani zanimljivim kaišem, igra dezena, dugački šalovi, i naravno nezaobilazne kaubojke koje svaku kombinaciju podižu na jedan viši nivo, samo su neke od opcija. U galeriji koja sledi pogledajte sjajna stilska rešenja koja lako možete iskopirati već danas. Koje je vaš favorit?

Kombinezon stilizovan kaišem i atraktivnim asesoarimaOtvori galeriju
collage Odevne kombinacije poznatih dama koje ćemo rado kopirati ove zime collage Poznate dame koje su nas najviše inspirisale u protekloj godini collage Džulija Roberts nosi glavne trendove za 2019. collage Zimske odevne kombinacije koje će vaš Instagram obožavati · · · · ·