fatherhood-without-fear-1_cover
PULS GRADA · deca

Projekat „Fahterhood Without Fear“ (Očinstvo bez straha) posvećen je isticanju ključne uloge očeva u brizi o bebama. Autori akcije, January Harshe i njen muž Brendon, smatraju da u današnjoj kulturi vlada stereotip o muškarcima kao nedovoljno emotivno i praktično zaokupljenim odgajanjem dece, i pre svega koncentrisanim na meterijalnu podršku porodici, a manje na danonoćno bdenje nad svojim mališanima.

Kako bi pokazali da realnost nije baš takva, supružnici Brendon su otvorili svoj Instagram nalog na kojem postavljaju zajedničke slike očeva i dece koje dobijaju od drugih korisnika ove socijalne mreže. Poruka koju žele da pošalju je jasna: „ne zaboravite na tate“.

Možda je sve ovo malo sentimentalno, ali je efektno. Uverite se i sami pregledom dirljivih fotografija u našoj galeriji.

foto: @the.swanson.twinsOtvori galeriju
coverekoigračke Eko igračke: Edukativna igra od malih nogu Tamara Aleksic Strumpfeta i Boki Peric Kefalo McDonald’s – Štrumpfovi igračkice uz Happy Meal Humanitarna akcija Humanitarna akcija „Magični doručak“ namenjena deci sa smetnjama u razvoju Automatski nacrt Pesma koja uveseljava bebe · · · ·