Ukrasi za kosu
U VAZDUHU · trend

Neka vas ništa ne iznenadi, a posebno kada je reč o modi. Ovog proleća i leta, kao što je već svuda dojavljeno biće vam potrebno mnogo cveća u kosi, ali zato će jesen i zima, sudeći prema direktivama sa modnog vrha, biti sasvim u znaku bronze, zlata i tijara.

Za sve devojke i žene koje su maštale da jednoga dana budu princeze, od oktobra će makar kada je moda u pitanju imati puno pravo na to.

A mi vam predlažemo da se polako već sada pripremite za sve što vas očekuje, a posebno ako su boemski, hipi i gotika vaši omiljeni modni stilovi.

Modni stručnjaci u Njujorku, Milanu i Parizu nisu časili časa da pred kamerama objasne nove modne tendencije, a one se kreću u pravcu diskretnije šminke sa naglašenim usnama, a akcenat se prebacuje na frizure i ukrase za kosu. Ne brinite, sve što vam je potrebno može da se ili ručno napravi ili se može poslužiti masivnom bižuterijom i plastikom.

Od grandž ukosnica u različitim bojama, preko klasičnih rajfova i traka do mašni i tijara. Sve je dozvoljeno i popularizuje se ono što je upadljivo i što će vašem licu dati lep okvir.

Poenta ovakvog ukrašavanja jeste da se stvori šik efekat, da se lice odmori od teške šminke, i da se skrene pažnja na sve one pletenice i druge frizure koje su već neko vreme veoma zastupljene i na modnim pistama ali i u svakodnevnom životu. Satenske trake i upadljive zlatne šnale samo su neki od predloga, a za detaljnije predloge osmotrite ono što se nalazi u našoj galeriji.

Alberta Ferretti - zlato u kosiOtvori galeriju
CUK IMAGO pic01 Gde izaći u Beogradu: Na krilima novog umetničkog duha Biljke u nakitu Nakit koji živi i raste dok ga nosite 10 trendi sitnica za proleće 9 sitnica koje treba da nabavite ovog proleća 3D tetovaže Novi trend: 3D tetovaže · ·