Rename Shop
PULS GRADA · moda

Praznična Moda za poneti u KC Gradu donela nam je pregršt ideja za novogodišnje poklone. Izdvojili smo nekoliko kreativnih izlagača, među kojima ćete sigurno pronaći idealan i originalan poklon za nekog ko vam je veoma drag.

Unikatne torbe

Minja Tarle je istoričarka umetnosti koja inspiraciju za dizajniranje torbi pronalazi u arhitekturi, slikartsvu, skulpturi i fotografiji. Pre nego što krene sa izradom skice, ima sliku o tome ko je osoba koja bi nosila tu torbu i na koji način bi torba trebalo da se nosi. Prilikom dizajniranja trudi se da postigne harmoniju i sklad između boje i oblika, ali i unutrašnjosti i spoljašnjosti same torbe. Minjine torbe možete poručiti putem Facebooka: ili pogledati na Pintrestu.

Tanja Atanacković opisuje svoje torbe kao drugačije, autentične i upadljive. Izrađene su od plastificiranog papira koji ne propusta vodu, dok su motivi veoma originalni i razigrani. Tanjine torbe uglavnom možete videti na na raznim festivalima ručnih radova, a mogu se poručiti i putem njene Facebook stranice.

Notesi i aksesoari

Muffin Studio postoji od 2012. godine, i čini ga mali tim dizajnera koji se prvenstveno bave grafičkim i web dizajnom, a odmor od računara i svakodnevnih obaveza nalaze u „terapiji“ koju im pruža rad na ručno rađenim notesima, bedževima, broševima, posterima. Svi proizvodi su funkcionalni, kvalitetni, dopadljivi i svedenog dizajna, a možete ih poručiti putem sajta Muffin.rs ili svratiti do studija (pre dolaska obavezno se najavite).

Rename Shop osnovala je Nikolina Kostur, grafička i modna dizajnerka iz Beograda. Njeni proizvodi prepoznatljivi su po modernom, inovativnom i minimalističkom dizajnu, pre svega u domenu ženskog nakita, dekorativno-upotrebnih predmeta za dom i suvenira od klirita i drveta. Inspiraciju pronalazi u filmu, muzici, modi, putovanjima. Pored online prodaje i izložbe domaćih dizajnera “Moda za poneti”, Rename nakit, home kolekciju i suvenire možete naći i u Gradstoru (KC Grad), Mikser Houseu, Supermarket concept storeu i suvenirnici Beoizlog.

Još radova dizajnera možete pogledati u našoj galeriji:

Minja TarleOtvori galeriju
Zla kraljica Cipele sa smislom za humor Chiara Ferragni @chiaraferragni Najuticajnije modne blogerke na Instagramu French Touch nakit Otkrijte French Touch – novi brend unikatnog nakita na našem tržištu "Oversized" šal Trend zima 2013 – „Oversized“ šal ·