cover
PULS GRADA · moda

Važno je da uživate u toplim, lepim i komfornim kaputima iz kojih nećete hteti da izađete tokom vetrovitih i snežnih dana. Sve što je potrebno jeste da uložite u novi komad koji će vam služiti na duge staze, ili da stari kaput uz par stajliš trikova rekonstruišete u nešto potpuno sveže i novo. Dame i gospodo, evo šta sve treba da znate o kaputima koji će biti vaši verni pratioci kad se vetar zahukta, kiša krene da rominja, a sneg lagano počne da pada.

Ženski kaputi

Kada želite da vam kaput bude trendi, ali i prigodan za posao, onda je karirani dezen dobar izbor. Sve naravno zavisi od veličine kocki i kombinacije boja, ali s obzirom da govorimo o jeseni i zimi, bež, bordo, braonkaste, žućkaste i sive kombinacije su najpraktičnije. Koža i krzno (uvek bolje veštačko i eko) materijali su koji garantuju toplotu i kvalitet, ali unose dozu ekstravagancije koja nije za svakog, i koja nije za svaki dan. Ako možete, priuštite ovakav kaput sebi, pa ga nosite u specijalnim prilikama.

Bordo, roze, ljubičast, tamno plavi ili maslinasto zeleni kaput biće pravo osveženje, kao originalni modni refresh kada je pristup jesenjoj-zimskoj garderobi u pitanju. Dvoredna dugmad, krznena kragna, džepovi, pojasevi i kaiševi oko struka, samo su neki od detalja koji mogu dodatno obogatiti svaki kaput. Ako pak preferirate minimalizam, onda su jednostavni i dugi bež kaputi najbolji izbor za ovogodišnje prohladne dane.

Acne StudiosOtvori galeriju

Muški kaputi

Možda najneočekivaniji modni povratak za ovu jesen/zimu pripada starom dobrom đubretarcu. Njegov veliki come back bi svaki gospodin od stila trebalo da prigrli. Kapuljača, duboki džepovi i moderno kopčanje, učiniće da ovakav tip kaputa ponovo zaživi i dobije zasluženu slavu. Ako želite da hladne dane 2017. godine provedete u nešto drugačijem kaputu od standardnog teget, crnog ili sivog, onda odaberite bež od kamilje dlake. Ne samo da će biti u elegantnom kontrastu sa tamnim poslovnim odelima, već će se i sportska odeća dobro uklapati sa njim.

Veoma stajliš su i kraći kaputi, posebno ako su u kombinaciji sa dve boje, ili imaju neobične detalje u samom kroju. Melirano crno-beli ili karirani u stilu Šerloka Holmsa, kaputi su koji nude specifičan modni iskaz. Kao i u slučaju ženskih kaputa, sa kariranom šarom i dezenom na pruge, nema greške. Ukoliko ste u potrazi na novom bojom, koja izlazi iz crno-sive game, reskirajte sa bordo kaputom, i nećete se pokajati. Takođe zapamtite da materijal neobične teksture, kragna i dugmad u različitim bojama, jesu stvari koje jednostavan kaput čine posebnim.

Tourne de TransmissionOtvori galeriju
Venčanja trend 2018. Šta da pripreme one koje se udaju 2018? www.schmoesknow.com Style File: Tilda Swinton naslovna Topshop izbacio kolekciju inspirisanu serijom „Stranger Things“ Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Club C modelom_3 Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Classic modelima · · · · · · ·