Kaputi za zimu
PULS GRADA · moda

Zima, zima, e pa šta je – ako će zima biti ovakva, sunčana i ne previše hladna onda je najbolje da umesto toplih krznenih jakni i bundi odaberete kaput. Izgleda elegantnije, a može da se nosi i u kombinaciji sa džinsom, te otvara veliki broj mogućnosti za kombinovanje garderobe koju već imate. Masivni dugi kaputi ove zime su apsolutni broj jedan kada je reč o trendovima, pa nemojte propustiti priliku da budete šik, kada je to već toliko lako.

Neke zime su toplije od drugih, a ova pokazuje kako se može uživati u godišnjem dobu o kojem obično mislimo kao o hladnom, sumornom i ne previše maštovitom trenutku u godini, makar kada je reč o modi.

Ove sezone kaput je glavni odevni predmet, a oni masivni i dugi, koji poput kućnog ogrtača ili bademantila slobodno lepršaju oko nas najbolji su. Bez obzira da li ih nosite u kombinaciji sa pantalonama visokog struka ili mini haljinom gledajte da budu pastelnih boja, ili klasični crni ili beli. Poznate dame, koje uvek znaju kako da ponesu trendi modne komade i ove sezone su zablistale u zimskim kaputima i prolećnim mantilima, a u zavisnosti od ličnog stila i onoga u čemu izgledaju najbolje, ove dame su svoje omiljene kapute kombinovale sa farmerkama, elegantnim haljinama ili upečatljivim pantalonama.

Meka tekstura i pastelne boje (Aymeline Valade)Otvori galeriju
Cipele u trendu 2016. Hit cipele u 2016: Udobnost je na ceni Legendarna filmska garderoba Nezaboravni „trendi“ momenti na filmu REIN REIN: Kabanice za drugačiji stil cover Style File: Cate Blanchett · · ·