"Friends" i Brad Pitt
U VAZDUHU · urban flash

Vi možda mislite da je to upravo onaj način na koji ste vi poslednji put ostavljeni, ali, nauka je zapravo došla do preciznog odgovora na pitanje: Koji je najbolniji način da sa nekim raskinete?

Verovatno ste u čudu i pitate se nema li nauka neka važnija posla nego da se bavi ovakvim pitanjem, ali sa druge strane užasno vas privlači da saznate da li ste ikada u životu primili udarac ove vrste. Dragi naši, emotivni bokseri, evo odgovora na pitanje svih pitanja…

Istraživači sa univerziteta Cornell bavili su se ispitivanjem najtežeg oblika raskida i u studiji koja je trajala nekoliko godina i u sebe uključila 600 ispitanika došli do zaključka da je reč o postupku „s grane na granu“.

Nije vam jasno o čemu pričamo? Znate kako kažu za majmune da se ne puste s prethodne grane ako se pre toga ne uhvate za sledeću. E, pa tako vam je i sa najbolnijim raskidima. Ako vaš partner/partnerka instant promeni kurs, pa je do juče bio/bila u jednoj priči a od sutra važe druga pravila, onaj ko ostaje sam doslovno ostaje skrhan!

Istraživači dodaju da na ovaj način osoba koja biva napuštena ili odbijena na svoja pleća prima dvostruki teret, od kojih je onaj prvi osećanje da nije dovoljno dobra, a drugi, da je neko drugi taman po meri.

njeg Donald Tramp i Kim Džong Un u bizarnoj japanskoj reklami pagecover Savršeno uslikani momenti pre „katastrofe“ Zabava sa prijateljima Jedan izbor čini nas srećnijim od drugih – kaže nauka pagecover 5 neubičajenih poslova za koje nismo znali da postoje · · · ·